Πελώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει και ζητάει να αγνοήσουμε τους ειδικούς

Ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει και ζητάει να αγνοήσουμε τις εισηγήσεις των ειδικών επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο που ζήτησε την δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Επενδύει στην καταστροφή

Αναλυτικά η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχε χθες τη δυσκολότερη εφημερία του 2021 με 68 εισαγωγές ασθενών θετικών στον κορονοϊό, όταν πριν από τέσσερις μέρες που εφημέρευε οι εισαγωγές ήταν περίπου οι μισές (35).

»Τι ακριβώς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να αγνοήσει η κυβέρνηση, τις εισηγήσεις των ειδικών;

»Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει, να διχάσει και να επενδύσει στην καταστροφή, αντί να συστρατευθεί στον τιτάνιο αγώνα που έχει αναλάβει η Πολιτεία μαζί με τους πολίτες απέναντι στον ιό».

Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει

Νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε ζητήσει τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής των λοιμωξιολόγων απαντώντας στο σχόλιο της Αριστοτελίας Πελώνη για τη δήλωση Τσίπρα σχετικά την αναστολή της λειτουργίας του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε πως «αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα».

«Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν», τονίζει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει λέγοντας ότι «η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η απογοήτευση των παικτών της Ένωσης (vid)
Επόμενο άρθρο«Γλέντησε» ξανά την ΑΕΚ ο Μαρτίνς: 7η νίκη σε 10 παιχνίδια!