Μυτιλήνη: Στην εντατική με θρομβοεμβολικό επεισόδιο 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Ένα περιστατικό με θρομβοεμβολικό επεισόδιο, μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca  διερευνάται από την ειδική Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση με το εμβόλιο σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr.

Συγκεκριμένα μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την Πέμπτη (1/4), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ημέρες πριν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικόεπεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.

Προηγούμενο άρθροΜπαρτζώκας: «Κάποιες στιγμές φοβόμασταν τον Ταβάρες»
Επόμενο άρθροΟ Ζάεφ δεν είναι επιλήσμων : Υμνοι στον Τσίπρα που προστάτευσε… τη μακεδονική μας ταυτότητα, γλώσσα και πολιτισμό