Εύκολα η Βιγιαρεάλ (3-0)

Νίκη Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ μέσα στην έδρα της Γρανάδα, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να επικρατεί με 3-0 και να ανεβαίνει στην 5η θέση! Σπουδαία εμφάνιση από τον Τζέραρντ Μορένο που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του και συνέβαλε τα μέγιστα στο «τρίποντο».

Καταλυτικός για τη Βιγιαρεάλ ο Μορένο που έχει πετύχει το 57% όλων των τερμάτων της ομάδας του τη φετινή σεζόν!

Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Μορένο να εκτελεί σωστά το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μορένο βρήκε και δεύτερο γκολ. Αφού πρώτα… άδειασε τον αντίπαλο του, ο Ισπανός πλάσαρε άψογα και έγραψε το 2-0 στο 19ο λεπτό!

Το τελικό 3-0 ήρθε και πάλι από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορένο στο 60ο λεπτό του αγώνα, με τη Βιγιαρεάλ να φτάνει σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Σίλβα, Χερμάν Σάντσεθ (63’ Βαγιέχο), Κίνι, Ντουάρτε, Ντίαθ (56’ Ματσίς), Μοντορό (74’ Φέδε Βίκο), Γκοναλόν (63’ Μολίνα), Κένεντι, Ερέρα, Πουέρτας, Σολδάδο (74’ Αντριάν Μαρίν).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ, Τόρες, Αλμπιόλ, Πεδράθα, Καπού, Παρέχο (76’ Κοκλέν), Πένια (64’ Τσουκβουέζε), Τριγέρος (84’ Αλμπέρτο Μορένο), Μπάκα (64’ Αλκάθερ), Χεράρδ Μορένο (64’ Μόι Γκόμεθ).

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός : Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος – Το μήνυμά του
Επόμενο άρθροΔεκάδες φλαμίνγκο ομόρφυναν τον υγρότοπο του Ναυπλίου – Υπέροχο θέαμα