Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-1 : Βολεύτηκαν κι οι δυο

Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 χάρη σε δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα ματς χωρίς ευκαιρίες και διατήρησαν την απόσταση ασφαλείας που τις χωρίζει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το πρώτο μέρος ήταν ίσως από τα χειρότερα ημίχρονο που έχουν παιχτεί στο φετινό πρωτάθλημα. Ούτε υποψία ευκαιρίας για τις δύο ομάδες που πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας συνολικά τρεις τελικές σε 45 λεπτά. Χωρίς καμία από αυτές να μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη στιγμή.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όμως, το σκηνικό άλλαξε αφού σημειώθηκαν δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό. Αρχικά, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που σκόραρε με τον Φατιόν να πιάνει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και να αφήνει όρθιο τον Μανδά για το 0-1 στο 49′. Η χαρά του όμως κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Περιστερίου έκανε το 1-1 με τον Μανούσο να φεύγει απέναντι από τον Βέρχουλστ, τον οποίο πέρασε και με εξαιρετικό πλασέ από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, το οποίο ωστόσο δεν υπήρχε και με τη συνδρομή του VAR o Απόλλωνας πήγε στη σέντρα.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα που δημιούργησε προσδοκίες για κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού ευκαιρίες δεν υπήρξαν με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Χαρίσης (Νάτσος 78′), Χριστοδουλόπουλος (Αγκάγιεφ 46′), Μουνίθ (Ούμπιδες 64′), Ενσικουλού (Εντομβόγκι 86′), Μανούσος (Κωτσόπουλος 78′)

Απόλλων Σμύρνης (Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (Λαγός 90′), Τσιλούλης (Μουνιέ 76′), Μπεντινέλι (Φερνάντες 83′), Ντάουντα (Ιωαννίδης 76′)

Προηγούμενο άρθροΗ Γουέστ Μπρόμιτς διέλυσε την Τσέλσι στο Λονδίνο (5-2)
Επόμενο άρθροΧιλιάδες βρετανοί στον δρόμο κατά του περιορισμό των κινητοποιήσεων