Χωρίς Λαλά με ΑΕΚ, μπήκαν όλοι οι διεθνείς

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακή με την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Superleague, χωρίς τον Κένι Λαλά. Ο δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θα εκτίσει την ποινή του λόγω της αποβολής στο ματς με τον Άρη, με τον Θανάση Ανδρούτσο να είναι αυτός που πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Λαλά.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός είδε και τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που έλειπαν για διεθνείς υποχρεώσεις να επιστρέφουν στον Ρέντη και να προπονούνται κανονικά και πλέον οι Πειραιώτες φουλάρουν για το ματς με την Ένωση στο ΟΑΚΑ.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Μαρτίνς να μην έχει καταλήξει προς το παρόν στην ενδεκάδα του ματς, αλλά και τον σχηματισμό.

Η τελική δοκιμή θα γίνει στην προπόνηση του Σαββάτου, με τον Πορτογάλο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτιμήσει και πάλι το 3-4-3, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα ενόψει ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλην του Λαλά όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι μετά από καιρό, αφού έχουν επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τόσο οι Βαλμπουενά και Χασάν, αλλά και οι Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης : Μετά το Πάσχα θα ανοίξει η εστίαση
Επόμενο άρθροΚοροναϊός : Η Ρωσία υπέγραψε συμφωνίες με 10 χώρες για την παραγωγή του Sputnik V