Δημήτρης Άνθης: Στη Βρετανία αναζητώντας απαντήσεις για την εξαφάνιση του αδερφού του

Στην Βρετανία βρίσκεται ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης προκειμένου να βρει απαντήσεις για την μυστηριώδη εξαφάνιση του αδερφού του.

Ο Στάθης Άνθης εξαφανίστηκε στο Ντέβον στις 8 Μαρτίου και από τότε η αγωνία έχει κυριεύσει την οικογένειά του.

Ο 33χρονος χάθηκε έχοντας πάνω του μόνο το κινητό του και το πορτοφόλι του.

Οι έρευνες κράτησαν πολλά 24ωρα αλλά δυστυχώς σταμάτησαν. Ο Δημήτρης Άνθης έφτασε στην Βρετανία στις 29 Μαρτίου αλλά θα πρέπει υποχρεωτικά να μείνει σε καραντίνα 10 ημέρες.

«Η αστυνομία μου είπε ότι δεν έχει απαντήσεις. Υπάρχουν τόσες ερωτήσεις αλλά όχι και απαντήσεις», δηλώνει ο ίδιος. Λέει ακόμα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του αδερφού του να εξαφανιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο αφού είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και χαρά.

Ο Δημήτρης Άνθης, μόλις ολοκληρωθεί η υποχρεωτική καραντίνα, θα πάει στο σημείο της εξαφάνισης για να προσπαθήσει να μάθει ο ίδιος τι απέγινε ο αδερφός του.

Τι έλεγε ο Στάθης πριν εξαφανιστεί – Ήταν θύμα εργασιακού εκφοβισμού;

Το παράξενο στην όλη ιστορία, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του, είναι ότι δύο μήνες πριν βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος εκεί όπου δούλευε ο Στάθης τα τελευταία χρόνια.

Πριν εξαφανιστεί έστειλε ένα ηχητικό ντοκουμέντο σ’ έναν φίλο του, που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Μιλούσε για ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον άλλον εργαζόμενο.

«Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου του, ο Στάθης βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του γύρω στις 05:20 τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου. Από τότε αγνοείται…

Ο Δημήτρης Άνθης εκτιμά ότι ίσως ο αδελφός του ήθελε να αποφύγει κάποιους. Είχε δεχτεί bullying για την καταγωγή του και έκανε δύο χρόνια ψυχοθεραπεία.

Προηγούμενο άρθροΤηλεργασία : Παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου για το 50% των εργαζομένων – Τι προβλέπει η ΚΥΑ
Επόμενο άρθροΙσραήλ: Προς εμβολιασμό οι έφηβοι 12 έως 15 ετών με το εμβόλιο της Pfizer τον Μάιο