Άδειασμα Πολάκη (και) από Φίλη – «Οι δηλώσεις για μαυραγορίτες είναι εκτός πραγματικότητας»

Την οργή τους και την αποστροφή τους για τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, ο οποίος αποκάλεσε τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων και των μαυραγοριτών εκφράζουν όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη σκυτάλη της καταδίκης των δηλώσεων αυτών πήρε μετά τον Νίκο Μπίστη και τον Στέλιο Κούλογλου, ο Νίκος Φίλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές και τακτικές του Παύλου Πολάκη, μιλώντας στο Action24 είπε πως αυτές οι δηλώσεις «είναι εκτός πραγματικότητας και δεν βοηθούν σε τίποτα».

Παράλληλα, βέβαια, υπογράμμισε πως «ούτε πρέπει να μοιράζουμε κομματικά βιβλιάρια στους αγωνιστές του ’21. Αυτό είναι σαφές».

«Αυτό είναι το σκηνικό της Βουλής με το οποίο δεν συμφωνώ. Δεν συμφωνώ με αυτά τα πράγματα όπως ακούγονται», κατέληξε. 

Ακρότητες που τραυματίζουν τη δημοκρατία

Νωρίτερα, ο Νίκος Μπίστης με ανάρτησή του στα social media κατέταξε τον Παύλο Πολάκη στους «φανατικούς», που όπως επεσήμανε, υπάρχουν σε όλο το πολιτικό «φάσμα» και κάνοντας αναφορά στις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις αφού υπογράμμισε ότι «όλες με τα συν και τα πλην τους τήρησαν τον δημοκρατικό κανόνα», εμμέσως πλην σαφώς προέτρεψε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τηρούν αυτόν τον κανόνα και στην πολιτική αντιπαράθεση με τη Δεξιά και τη ΝΔ «να μην τραυματίζουμε με ακρότητες τη δημοκρατία μας» και «το μίσος που σφράγισε το μετεμφυλιακό κράτος».

Απωθεί τους κεντρώους

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» ζήτησε σοβαρότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας τη «λύπη» του καθώς όπως άφησε να εννοηθεί με συμπεριφορές τύπου Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ απωθεί τους κεντρώους ψηφοφόρους.

Προηγούμενο άρθροΒαλένθια – Ολυμπιακός 79-88: Θρύλος για 30 λεπτά και διπλό με άγχος
Επόμενο άρθροΒραζιλία : Τρόμος από νέα μετάλλαξη σε μία χώρα που θερίζεται από τον ιό