Αφότου έφυγα από τις “Άγριες Μέλισσες” δεν παρακολουθώ τη σειρά

Συνέντευξη στο  Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου  έδωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και μίλησε για τις “Αγριες Μέλισσες” και για την νέα σειρά του Mega “Σιωπηλός Δρόμος” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Έπαιξε ρόλο στο να πεις το «ναι» στον «Σιωπηλό δρόμο» ότι είναι κάτι τελείως κόντρα στο ρόλο της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες»; 

Φυσικά, ο «Σιωπηλός δρόμος» διαδραματίζεται στο σήμερα. Τόσο οι «Μέλισσες» όσο και άλλες δουλειές μου ήταν εποχής. Ήθελα να τσαλακώσω την εικόνα μου, είναι ένα κορίτσι του σήμερα.

Έχεις δημιουργικό άγχος και αγωνία για την απήχηση που θα έχει η σειρά στο κοινό;

Πολύ μεγάλο. Έχω προσδοκίες γιατί πιστεύω πολύ σε αυτή τη δουλειά.

Τηλεόραση γενικότερα παρακολουθείς;

Όχι ιδιαίτερα. Βλέπω περισσότερο ταινίες και σειρές του εξωτερικού.

«Άγριες Μέλισσες» παρακολουθείς μετά την αποχώρηση σου από τη σειρά;

Όχι πολύ, όπως είπα δεν βλέπω τηλεόραση. Μερικές φορές βλέπω μόνο για να παρακολουθώ τα παιδιά, τους φίλους μου.

Έχοντας πάρει απόσταση πλέον από αυτή την εμπειρία, νιώθεις ότι άλλαξαν πράγματα στη ζωή σου;

Ναι, πολλά. Η αναγνωρισιμότητα, το ότι σε αναγνωρίζει ο κόσμος, οι επαγγελματικές ευκαιρίες και οι πόρτες που ανοίγονται σίγουρα σου αλλάζουν μέρος της ζωής σου. Είναι όμορφο αυτό που ζω!

Ο κόσμος τι σου λέει;

Η αλήθεια είναι ότι λόγω covid… που να πάω! Φοράω τη μάσκα, οπότε δεν με καταλαβαίνουν πάντα. Γενικά όμως λαμβάνω θετικά σχόλια. Συνήθως ακούω «Είσαι η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες». Τώρα έχω στόχο να είμαι η Χριστίνα και όχι η Θεοδοσία, θέλει δουλειά όλο αυτό.

Σε χαροποιεί ότι πλέον στη μικρή οθόνη βλέπουμε νέα πρόσωπα;

Πάρα πολύ, οι «Άγριες Μέλισσες» άνοιξαν τον δρόμο και νιώθω ότι ο κόσμος χαίρεται. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους. Υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί έξω!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.