Μάιλι Σάιρους: Τρυφερά ενσταντανέ με το νέο της φλέρτ (που ταυτόχρονα βγαίνει με την κολλητή της Μπέλα Χαντίντ)

Οργιάζουν οι φήμες ότι η Μάιλι Σάιρους βρήκε νέο αγόρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η τραγουδίστρια φλερτάρει αυτή την εποχή με τον Βρετανό τραγουδιστή και ηθοποιό YungBlud.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε μάλιστα σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο καταγράφοντας τρυφερές περιπτύξεις τους ενώ, σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, αντάλλαξαν και καυτά φιλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yungblud.___ (@be.fooking.happy_)

Συγκεκριμένα η Μάιλι και ο YungBlud βρέθηκαν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες και πέρασαν πολλές ώρες μαζί. Στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια φαίνεται να ακουμπάει τα πόδια της πάνω στον YungBlud ενώ εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά και κάποια στιγμή ακουμπάει τα χείλη της με το δάχτυλό του.

Το παραπάνω περιστατικό δημιουργεί ερωτηματικά. Πρώτον, είχε απολυμάνει τα χέρια του πριν ακουμπήσει το στόμα της τραγουδίστριας σε καιρό πανδημίας; Και αν ναι, τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIRL POWER (@furdream)

Αν τελικά υπάρχει φλερτ ή κάτι παραπάνω τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα καθώς ο εκκεντρικός Βρετανός φαίνεται πως την ίδια περίοδο βγαίνει και με την Jesse Jo Stark, δηλαδή την κολλητή φίλη της Μπέλα Χαντίντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian <3 (@yungbluds_child)

Προηγούμενο άρθροΠροανακριτική : Ο αμετανόητος Παππάς, τα λάθη, οι απειλές Τσίπρα – Η σιωπή για Πολάκη
Επόμενο άρθροΔένδιας : Σταθεροποιητικός ο ρόλος της Ελλάδας στην Ανατ. Μεσόγειο και στα Βαλκάνια