Μπαρτσελόνα : Θα κινηθεί για τον Χάαλαντ σε περίπτωση αποχώρησης του Μέσι

Την οριστική απόφαση του Λιονέλ Μέσι για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την ομάδα της Βαρκελώνης περιμένουν όλοι στην Μπαρτσελόνα.

Σε περίπτωση που ο αργεντινός αστέρας αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε οι άνθρωποι της ομάδας θα κληθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της As, ο αντικαταστάτης του Λιονέλ Μέσι θα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με την προσπάθεια απόκτησης του νορβηγού επιθετικού από τους Μπλαουγκράνα να εξαρτάται από την απόφαση που θα πάρει ο Μέσι.

Εάν ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να καταβάλουν στην Ντόρτμουντ το ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να εντάξουν το νεαρό νορβηγό επιθετικό στο δυναμικό τους.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κούμαν, ώστε να συζητήσουν το θέμα του Λιονέλ Μέσι και να δουν πώς θα κινηθούν σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Σοκ από τον θάνατο 42χρονου διατροφολόγου – Άνοιξε την πόρτα του μπάνιου και τον βρήκε νεκρό
Επόμενο άρθροΔιώρυγα του Σουέζ : Για έκτη ημέρα παραμένει προσαραγμένο το Ever Given – Το εφεδρικό σχέδιο, αισθητές οι πρώτες επιπτώσεις