Εύκολα η Χέρτα (3-0)

Η Χέρτα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, ενώ θα μπορούσε να είχε βρει και περισσότερα γκολ αν ήταν λιγο πιο εύστοχη και με αυτή τη νίκη (3-0) ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν τα έκανε όλα λάθος στο «Olympiastadion» και μετά από αυτή την ήττα αποχαιρέτησε οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για το εισητήριο του Champions League.

Μόλις στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 4′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, όταν ο Λουκεμπάκιο έστρωσε στον Ζέεφουικ και εκείνος με ένα απίθανο σουτ από πλάγια θέση «εκτέλεσε» τον Γκριλ. Στη συνέχεια οι «ασπιρίνες» προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν στο 12′ με μια κεφαλιά του Σικ, η οποία πέρασε άουτ.

Οι Βερολινέζει έκαναν το 2-0 στο 26′ με τον Λουκεμπάκιο να μοιράζει άλλη μια ασίστ στον Κούνια, ο οποίος έπειτα από μια ωραία ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του με πλασέ. Έπειτα από 7 λεπτά, η Χέρτα έκανε και το 3-0, με τον Ζέεφουικ να «σερβίρει» στον Κόρδοβα και εκείνος από κοντά να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πέτερ Μπος στάθηκε τυχερή, καθώς θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες με τους Λουκεμπάκιο (66′), Κούνια (75′) και Πιόντεκ (88′), ενώ στο 52′ ακυρώθηκε και το τέρμα του Λουκεμπάκιο.

Προηγούμενο άρθροLockdown : Έτσι δεν θα σας κόψουν πρόστιμο ενώ πηγαίνετε στο κομμωτήριο
Επόμενο άρθροΘρίαμβος της Λέστερ – Απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα ημιτελικά του Κυπέλλου (3-1)