Ζώδια σήμερα 18/03 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 18/03 Πέμπτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 18/03 Κριός .

Σήμερα μπορεί να θελήσετε να θεραπεύσετε κάποια παιδικά τραύματα, ίσως μέσω της επαφής με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Μην εκπλαγείτε αν κλάψετε. Είναι ένας φυσικός τρόπος εκτόνωσης. Μόλις τελειώσουν όλα αυτά, βγείτε με τον φίλο σας και περάστε καλά. Αυτό θα σας ανεβάσει την διάθεση ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε αργότερα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα μπορεί να λάβετε μερικά σπουδαία νέα. Μπορεί να αφορούν την σχέση σας ή να έχει σχέση με μια καλή τύχη για εσάς ή τον/την σύντροφό σας. Αυτό το γεγονός θα σας κάνει να προχωρήσετε την σχέση σας με κάποιο τρόπο. Μην πανικοβληθείτε και μην το αναλύετε υπερβολικά. Απλά ακολουθήστε την καρδιά σας!

Ζώδια Δίδυμοι

Εργάζεστε σκληρά για να αυξήσετε το εισόδημά σας; Εάν ναι, τα αποτελέσματα θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή σήμερα. Η αύξηση εισοδήματος συνήθως σημαίνει περισσότερη δουλειά, αλλά στην περίπτωσή σας, ίσως μπορείτε να χαλαρώσετε για λίγο και έτσι να απαλλαγείτε από όλο το άγχος και την ένταση που δημιουργείται. Κάντε σχέδια για το πώς θα αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Διαβαστε επισης : Προβλέψεις ερωτικών Ρούνων Απρίλιος 21

 

Ζώδια σήμερα 18/03 Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, ρομαντικοί και σέξι. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας και κάθε πιθανός/ή ερωτικός/ή σύντροφος θα αισθάνεται τυχερός/ή που σας γνώρισε. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, καθώς οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες. Βγείτε από το σπίτι και διασκεδάστε λίγο.

Ζώδια Λέων

Η διαίσθηση σας αποδεικνύεται εξαιρετικά πολύτιμη σε μια δύσκολη κατάσταση που θα δημιουργηθεί σήμερα. Ξέρετε όλους τους κανόνες, γνωρίζετε τι μέθοδο πρέπει να ακολουθήσετε σε κάθε περίπτωση, αλλά ειδικά σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να λάβετε αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα σας και όχι με τους κανόνες ή τη λογική. Σκεφτείτε το ως ένα πολύτιμο νέο εργαλείο για να κατανοείτε τον κόσμο γύρω σας και αξιοποιήστε το στο έπακρο.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να ακούσετε κάποιο κουτσομπολιό για έναν φίλο που ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα σχέση. Αυτό μπορεί να εκπλήξει, καθώς δεν το περιμένατε από αυτό το άτομο. Θα χαρείτε, γιατί θέλετε ο φίλος σας να είναι ευτυχισμένος. Μην φοβάστε να του τηλεφωνήσετε και να μάθετε τα νέα του. Θα είναι χαρά και για τους δυο σας!

Ζώδια σήμερα 18/03 Ζυγός

Κάποιες μικρές αλλαγές στην οικονομική σας κατάστασης θα σας φτιάξουν τη μέρα. Ίσως ανακαλύψετε ένα τραπεζικό σφάλμα υπέρ σας, να εξοφλήσετε ένα δάνειο ή να λάβετε ένα όμορφο δώρο. Ό,τι και αν γίνει, μάλλον θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μια αγορά που αναβάλλατε εδώ και καιρό. Απολαύστε την καλή σας τύχη και αξιοποιήστε την στο έπακρο!

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε το μυαλό σας έτοιμο να εκραγεί. Εάν τον τελευταίο καιρό μελετάτε ένα πνευματικό θέμα, τώρα σας έρχονται πολλές καλές ιδέες. Κάποιες έννοιες που μέχρι τώρα δεν έβγαζαν νόημα, ξαφνικά φαίνονται σαφείς. Καταγράψτε τις γιατί δεν μπορείτε να τις θυμάστε όλες. Θα θελήσετε να τις εξετάσετε αργότερα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Κάποια συναισθήματα και αναμνήσεις που νομίζατε ότι είχατε θάψει βαθιά μέσα σας, θα αναδυθούν ξαφνικά σήμερα. Στην αρχή δεν θα μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αυτές οι αναμνήσεις μπορεί να φαίνονται άσχετες με την ζωή σας όπως έχει διαμορφωθεί τώρα. Ωστόσο, με λίγη ενδοσκόπηση θα αποκαλυφθεί ο λόγος για τον οποίο τις θυμηθήκατε τώρα. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει μετά από αυτό.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο σήμερα. Κάποιο άτομο που γνωρίζετε αρκετά καλά, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκατε ως πιθανό σύντροφο, θα δείξει ξαφνικά ρομαντικό ενδιαφέρον για εσάς στο οποίο μπορεί και να ανταποκριθείτε. Το αν θα επιλέξετε να κάνετε κάτι για αυτό εξαρτάται από εσάς. Οι συνθήκες και οι άνθρωποι αλλάζουν. Σκεφτείτε δύο φορές πριν απορρίψετε αυτό το άτομο.

Διαβαστε επισης : Προβλέψεις ερωτικών Ρούνων Απρίλιος 21

 

Ζώδια Υδροχόος

Μια αλλαγή στις συνθήκες εργασίας σας θα κάνει μια θετική αλλαγή στην ζωή σας. Μπορεί να αλλάξετε γραφείο ή κτίριο. Ό,τι και αν είναι θα σημαίνει λιγότερο άγχος για εσάς. Το να σταματήσετε να είστε στον ίδιο χώρο με τοξικούς ανθρώπους ή να μπορείτε να κάθεστε κοντά σε ένα παράθυρο μπορεί να σας κάνει πιο παραγωγικούς.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιου είδους πνευματική γνώση που θα αποκτήσετε σήμερα μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στα δημιουργικά εγχειρήματα, με τα οποία ασχολείστε. Ένας φίλος ή συνεργάτης θα μπορούσε να βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Κάποιο έργο μπορεί να ακολουθήσει μια νέα κατεύθυνση ή μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαίες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος κοντά στην κατοικία της Κάμαλα Χάρις
Επόμενο άρθροΟλλανδία: Εκλογές, με περιοριστικά μέτρα και σαφές προβάδισμα του Μ.Ρούτε