Ζώδια σήμερα 12/03 Παρασκευή .

Ζώδια σήμερα 12/03 Παρασκευή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 12/03 Κριός .

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως στα άκρα σήμερα. Αισθάνεστε λιγότερη αυτοπεποίθηση από ότι συνήθως και μπορεί επίσης να βαριέστε λίγο. Επιπλέον, μπορεί να έχετε μια εξαιρετικά καταπιεστική και κουραστική εργασία που πρέπει να κάνετε. Δοκιμάστε να αποσυμπιεστείτε από το άγχος ακούγοντας μουσική και κάνοντας συχνά διαλείμματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Οι χαμηλοί βιορυθμοί μπορεί να σας κάνουν να μην αισθάνεστε σαν ο συνηθισμένο σας εαυτός. Η σκέψη σας μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη όσο συνήθως, και μπορεί να περάσετε την ημέρα σε μια ομίχλη, πιθανώς αναλογιζόμενοι το παρελθόν. Αυτό δεν είναι τόσο άσκοπο όσο ακούγεται. Οι αναμνήσεις και οι σκέψεις σας μπορεί να ρίξουν φως σε ό,τι σας συμβαίνει τώρα.

Ζώδια σήμερα 12/03 Δίδυμοι

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση ενός έργου μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας. Προσέξτε να μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα. Δεν έχετε κάνει κάτι λάθος. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι κάνατε και προσπαθήστε να διακρίνετε πού υπάρχει το πρόβλημα. Οι οικονομικές σας ανησυχίες μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε να αναβάλλετε μια δραστηριότητα που σημαίνει πολλά για εσάς. Χρησιμοποιήστε την εφευρετικότητα σας για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ζώδια Καρκίνος

Παρόλο που θα ξυπνήσετε νιώθοντας δραστήριοι και ενθουσιώδεις, η διάθεσή σας μπορεί να χαλάσει όταν θα σκεφτείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε. Ίσως είναι καιρός να αναρωτηθείτε αν πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε, ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε μια ευκαιρία που σας δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/03 Λόγια από γυναίκα – Νέα σχέση

 

Ζώδια σήμερα 12/03 Λέων

Σήμερα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Μπορεί να βιώσετε κάποιες τηλεπαθητικές ικανότητες που δεν ξέρετε ότι είχατε. Καθώς σας αρέσει να πατάτε γερά στη γη και να είστε ρεαλιστές, αυτό μπορεί να σας αναστατώσει αλλά μην το αφήσετε να σας σταματήσει. Η πραγματικότητα δεν περιορίζεται απαραίτητα σε αυτό που γίνεται αντιληπτό από τις πέντε αισθήσεις!

Ζώδια Παρθένος

Η επιθυμία σας να κάνετε μια εξυπηρέτηση σήμερα θα σας προσελκύσει σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες σήμερα. Μπορεί να παρευρεθείτε στην συνάντηση μιας ομάδας με την οποία δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι και ενδεχομένως να νιώσετε έξω από τα νερά σας. Δείξτε θάρρος. Σύντομα θα αναγνωριστεί η αξία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια σήμερα 12/03 Ζυγός

Η μέρα σας μπορεί να είναι κάπως αγχωτική. Θα έχετε πολύ δουλειά και ίσως χρειαστεί να κάνετε υπερωρίες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί επίσης να είναι λίγο τεταμένες. Χαλαρώστε από το άγχος ακούγοντας λίγη μουσική και κάντε συχνά διαλείμματα. Φάτε ένα καλό γεύμα το μεσημέρι και μετά κάντε μια βόλτα. Η αυριανή μέρα θα είναι πιο χαλαρή.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να αισθάνεστε μάλλον βαριεστημένοι, ανήσυχοι και απογοητευμένοι από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η ζωή σας μέχρι τώρα. Έχετε κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε, παρά ταύτα κάποια άλλα εγχειρήματα σας ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να είστε ανυπόμονοι με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε την απογοήτευσή σας σε άλλους.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι και παθιασμένοι σήμερα αλλά κάποιες μικροεντάσεις με ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να δημιουργήσουν χάσμα μεταξύ σας. Μπορείτε να το αποφύγετε αν δείξετε υπομονή και προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε υπερβολικά χρήματα και μάλιστα σε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις παρορμητικές δαπάνες.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιες εντάσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας σας μπορεί να προκαλέσουν τσακωμούς. Προσπαθήστε να τα κρατήσετε χωριστά όσο μπορείτε για να το αποφύγετε. Το βράδυ, ενθαρρύνετέ τους να μιλήσουν για όσα τους απασχολούν. Μέχρι αύριο όλα θα έχουν περάσει.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/03 Λόγια από γυναίκα – Νέα σχέση

 

Ζώδια Υδροχόος

Οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβείς. Κάποιος μπορεί να επαναλαμβάνει κουτσομπολιά ή να σκαρφίζεται ιστορίες. Ακούστε αν θέλετε, αλλά μην μεταφέρετε οτιδήποτε ακούτε, εκτός εάν γνωρίζετε ότι είναι σίγουρα αλήθεια. Ο φόρτος εργασίας σας είναι ιδιαίτερα βαρύς και έχετε μερικές προθεσμίες να προλάβετε, οπότε φροντίστε να έχετε μια έτοιμη δικαιολογία για την καθυστέρηση.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε αισιόδοξοι για την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως δεν καταφέρατε να αυξήσετε το εισόδημά σας όσο θα θέλατε ή θέλετε να κάνετε μια αγορά που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να κερδίσετε τα χρήματα που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΣυζήτηση στη Βουλή για την αστυνομική βία
Επόμενο άρθροΠρος παράταση το lockdown στην Αττική