H Μέγκαν Μαρκλ αντιμέτωπη με κατηγορίες περί εκφοβισμού προσωπικού

Τακτικές που προσομοιάζουν τα τεκταινόμενα στους διαδρόμους του παλατιού στην πετυχημένη σειρά Τα Στέμμα (The Crown) αποκαλύπτουν οι Τάιμς με αποκλειστικό τους δημοσίευμα.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι οι πηγές της στο παλάτι πλησίασαν τους Τάιμς ώστε να φωτιστεί και μία άλλη πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ, λίγες μέρες πριν να προβληθεί η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ Χάρι και Μέγκαν στην διάσημη Όπρα Ουίνφρεϊ.

Σύμφωνα πάντα με τους Τάιμς υψηλά ιστάμενο προσωπικό του παλατιού αποκάλυψε ότι υπήρξε καταγγελία ενός από τους στενότερους συμβούλους της Δούκισσας του Σάσεξ για εκφοβισμό (bullying) εναντίον μέρους του προσωπικού της από την Μέγκαν Μαρκλ. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές θέλησαν να σιγουρευτούν ότι η “άλλη πλευρά” της Μέγκαν θα βγει στο φως της δημοσιότητας ενώ παράλληλα εκφράζουν ανησυχία για τον τρόπο που χειρίζεται το παλάτι “αυτά τα ζητήματα”.

Η καταγγελία έγινε από τον γραμματέα επικοινωνίας του ζεύγους, Jason Knauf το 2018 προκειμένου να κάνει το παλάτι να προστατέψει το προσωπικό -τουλάχιστον δύο άτομα- που δεχόταν “πιέσεις” από την Δούκισσα. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον Knauf να μην προχωρήσει την καταγγελία. Tελικά τα “παράπονα” – καταγγελίες από το προσωπικό δεν αντιμετωπίστηκαν από το παλάτι με αποτέλεσμα ο Knauf να παραιτηθεί από την τότε θέση του και να προσληφθεί αργότερα από το ζεύγος των Κέιμπριτζ.

Λονδίνο-Ανταπόκριση: Ευδοξία Λυμπέρη

www.ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΛέκκας: Fake news για επερχόμενο μεγάλο σεισμό – Τσελέντης: Φυσιολογική η ακολουθία
Επόμενο άρθροΠαράταση των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων για κάλυψη ζημιών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους