Ζώδια σήμερα 02/03 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 02/03 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 02/03 Κριός .

Μπορεί να αντιμετωπίσατε κάποιες δύσκολες στιγμές μέχρι τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Εάν είστε γονιός, τα παιδιά σας θα ζητάνε κάτι άλλο κάθε πέντε λεπτά και μπορεί να αισθανθείτε πίεση. Ούτε καν η ερωτική σας ζωή δεν φαίνεται να γλιτώνει από τις αμφιβολίες που σας κατατρέχουν. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τώρα. Απλά χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα καλό θα ήταν να σκεφτείτε τις κοινωνικές αξίες, τις οποίες προσπαθείτε να εφαρμόζετε στην ζωή σας. Όπως όλοι, τις μάθατε σε νεαρή ηλικία και τις αποδεχθήκατε χωρίς σκέψη. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην έννοια της κοσμιότητας. Μετά από τόσα χρόνια που ακούτε για όλα αυτά που δεν «πρέπει να κάνετε», δεν είναι αναζωογονητικό να μαθαίνετε ότι τελικά μάλλον μπορείτε να τα κάνετε;

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να βρίσκετε το συνηθισμένο στυλ σας πολύ συμβατικό ή βαρετό. Μερικές φορές απορρίπτετε κάποια ρούχα ενώ σας αρέσουν πολύ από το φόβο ότι ίσως είναι πολύ σέξι, ντεμοντέ ή κάτι άλλο. Εμπιστευθείτε για μια φορά την δικής ας κρίση αντί να ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/03 Νέο πρόσωπο – Παλιές εκκρεμότητες

 

Ζώδια σήμερα 02/03 Καρκίνος

Το θέμα της ημέρας είναι η γνώση και η μάθηση. Κάνατε σπουδές επάνω στον τομέα που πραγματικά θέλατε; Νιώθετε άσχημα που δεν συνεχίσατε τις σπουδές σας; Εάν αυτά τα ζητήματα είναι στο μυαλό σας σήμερα, θυμηθείτε ότι η δημιουργικότητά σας δεν έχει καμία σχέση με τα πτυχία και τους βαθμούς. Έχει να κάνει με το πώς χρησιμοποιείτε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να βελτιώσετε τον κόσμο γύρω σας.

Ζώδια Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι ευνοϊκή και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τα οφέλη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε και να επιλύσετε ορισμένα θέματα που σχετίζονται με την ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση. Δε χρειάζεται να πασχίζετε τόσο για την έγκριση των άλλων. Όλοι μας έχουμε απίστευτα αποθέματα δύναμης μέσα μας που μας κάνουν αυτάρκεις.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να έχετε βαρεθεί τα πρότυπα που επιβάλλει η κοινωνία. Καθώς παλεύετε να φτάσετε στην αυτοπραγμάτωσή σας, οι άνθρωποι γύρω σας τείνουν να επικρίνουν τη μάλλον απελευθερωμένη στάση σας. Μόνο και μόνο επειδή οι ιδέες σας δεν είναι ίδιες με τις δικές τους, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν. Εάν οι ιδέες σας είναι πολύ ριζοσπαστικές, οι δικές τους είναι πολύ συμβατικές. Υπάρχει χώρος και για τις δύο απόψεις.

Ζώδια σήμερα 02/03 Ζυγός

Τα αποτελέσματα της τρέχουσας πλανητικής επιρροής μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Εάν όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, θα έχετε αποκτήσει κάποια εικόνα για το ποιοι είστε. Οι Βουδιστές σοφοί λένε ότι ο δρόμος προς την πνευματική ολοκλήρωση έγκειται στο να ξέρετε πώς να χτίσετε ένα υγιές εγώ, αναπτύσσοντας ένα μέρος του εαυτού σας εντελώς ξένο προς το εγώ. Τι κάνετε με αυτό;

Ζώδια Σκορπιός

Να περιμένετε μια μικρή κρίση στην προσωπική σας ζωή σήμερα. Επειδή δεν είστε το είδος του ατόμου που αφήνει τα ζητήματα ανεπίλυτα, δεν θα μπορείτε να αναβάλλετε περισσότερο την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Μοιράζεστε εξίσου τις ευθύνες με τον/την σύντροφό σας; Προσπαθείτε και οι δύο να φέρετε αρμονία στην σχέση σας; Κάντε ερωτήσεις. Είναι το πρώτο βήμα για να μπορέσετε να τις απαντήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Τοξότης

Κάτι πρέπει να αλλάξει. Το καταλάβατε με το που ξυπνήσατε σήμερα το πρωί. Ο καθρέφτης σας σας δίνει τροφή για σκέψη. Μήπως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσετε δίαιτα, να δεσμευτείτε να ασκήστε περισσότερο ή να σταματήσετε το κάπνισμα; Οτιδήποτε κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα για τον εαυτό σας. Αγοράστε μερικά νέα ρούχα ή αλλάξτε χτένισμα. Οι αλλαγές που θα κάνετε δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Ζώδια Αιγόκερως

Το μόνο καλό αν έχετε εναλλαγές διάθεσης είναι ότι δεν αισθάνεστε ποτέ με τον ίδιο τρόπο για πολύ. Την μια στιγμή είστε στα πάνω σας, και την άλλη στα κάτω σας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλετε. Αντί να σέρνετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε αυτό, απομακρυνθείτε για λίγο από το συνηθισμένο περιβάλλον σας. Κάτι σημαντικό μπορεί να βγει από αυτές τις στιγμές μοναξιάς!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/03 Νέο πρόσωπο – Παλιές εκκρεμότητες

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα δεν έχετε καμία όρεξη να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε εκεί, στο κουκούλι των ονείρων σας, παρέα με τις σκέψεις σας. Κάποιες σκέψεις που συνεχίζουν να έρχονται διαρκώς στο μυαλό σας, ίσως ανασύρουν κάποια πιεστικά ζητήματα από το παρελθόν που θα πρέπει να επιλύσετε μια για πάντα. Ώρα να ξυπνήσετε!

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που σας ωθεί στην αλλαγή ή την ανανέωση. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας ή να διακοσμήσετε ξανά το σπίτι σας; Αν ναι, σήμερα είναι η μέρα. Εάν έχετε συγκεκριμένο προϋπολογισμό, θα το βρείτε εξίσου ικανοποιητικό (και πολύ φθηνότερο) να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας πια. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με πράγματα που αγαπάτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις Covid: Η υποβολή για τον Ιανουάριο παρατείνεται έως τις 10 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΜεταρρυθμίσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα εξαγγέλλει ο Ερντογάν -Συνάντηση με Οικ. Πατριάρχη