Ζώδια σήμερα 27/02 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 27/02 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 27/02 Κριός .

Η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας. Δίνετε μεγάλη σημασία στις τέχνες. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σε μέρες σαν και αυτές, τίποτα δεν σας φέρνει περισσότερη ευχαρίστηση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε το ταλέντο σας, ζωγραφίζοντας, κάνοντας γλυπτά, χειροτεχνίες ή ό, τι θέλετε.

Ζώδια Ταύρος

Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, ίσως θα πρέπει να ξαπλώσετε, να κλείσετε τα μάτια και να ακούσετε λίγη χαλαρωτική μουσική. Δουλεύετε πολύ σκληρά. Θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε λίγο. Ακόμα και λίγα λεπτά θα κάνουν τη διαφορά. Και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να προγραμματίζετε τα πάντα.

 

 

Ζώδια Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς, καθώς έχετε την τάση να παίρνετε τα πάντα πολύ βαριά. Απλά δυσκολεύεστε να εκφράσετε αυτό που συμβαίνει μέσα σας. Ενώ είστε δημιουργικοί, δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη δραστηριότητα για να εκτονωθείτε. Επισκεφθείτε ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο και αναζητήστε κάποια μερικά βιβλία για την τέχνη ή την χειροτεχνία.

Ζώδια Καρκίνος

Η δημιουργικότητα μπορεί να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους. Δεν έχει να κάνει πάντα με την μουσική, το τραγούδι, την φωτογραφία ή την ζωγραφική. Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο οργανώνετε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας είναι μια καλλιτεχνική έκφραση. Ο τρόπος που ντύνεστε ή επιλέγετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας επίσης. Κάθε πράγμα που κάνετε είναι μια έκφραση του εαυτού σας και του στυλ σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια σήμερα 27/02 Λέων

Σήμερα αισθάνεστε γεμάτοι με δύναμη και ενέργεια. Μπορεί να θελήσετε να το εκμεταλλευτείτε, κάνοντας κάποια εργασία που απαιτεί φυσική αντοχή. Μπορείτε επιτέλους να καθαρίσετε την αποθήκη, να κάνετε εργασίες στον κήπο ή να οργανώσετε τις ντουλάπες σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δωρίσετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να πιάσετε δουλειά. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση ή δημιουργικότητα. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι που απαιτεί δύναμη και ενέργεια. Εάν τον τελευταίο καιρό νιώθατε νωθροί ή πεσμένοι, το τρέχον πλανητικό σκηνικό βάζει τέλος σε αυτό. Σκεφτείτε για παράδειγμα να ασχοληθείτε με κατασκευές από ξύλο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Μαρτίου 21

 

Ζώδια σήμερα 27/02 Ζυγός

Παρόλο που είστε ιδιαίτερα εγκεφαλικά άτομα, η σημερινή μέρα δίνει έμφαση στην σωματική εργασία. Όταν έχετε να κάνετε μια δουλειά, όπως για παράδειγμα το καθάρισμα του σπιτιού, μπορείτε να είστε πολύ γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Σήμερα μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλές εργασίες, αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε κουρασμένοι ή νωθροί, όλα αλλάζουν σήμερα. Συχνά νιώθετε την διάθεσή σας πεσμένη, και αυτό μπορεί να σας καταβάλλει. Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να επηρεάσει το πώς αισθάνεστε σωματικά. Θα πρέπει να φροντίζετε τόσο την σωματική όσο και την ψυχική σας κατάσταση. Εάν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, φροντίστε τα σήμερα.

Ζώδια Τοξότης

Το πιθανότερο είναι ότι είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας, ειδικά εάν έχετε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες. Είστε από τα πιο ενεργητικά ζώδια και συνεχώς θέλετε να απασχολείστε με διάφορα. Στην πραγματικότητα, δυσκολεύεστε να κάτσετε για πολύ ώρα σε ένα μέρος.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα, ενισχύεται η ικανότητά σας να υπερασπίζεστε τις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε καταλήξει σε μια λύση που επιλύει ένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να προσπαθήσουν να σας αλλάξουν γνώμη. Σήμερα δεν θα τα καταφέρουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Μαρτίου 21

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι. Οι περισσότεροι προτιμούν ήσυχες δραστηριότητες, όπως το διάβασμα, η ενασχόληση με τις τέχνες ή λίγη γυμναστική πότε-πότε. Αλλά εσείς υποφέρετε αν δεν είστε ενεργοί. Ο καθαρός αέρας, η άσκηση και η ηλιοφάνεια είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας. Βγείτε εκεί έξω και απολαύστε την φύση.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα, πιθανότατα έχετε άφθονη ενέργεια για να ασχοληθείτε με κάθε είδους δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε πρώτα όλες σας τις εκκρεμότητες. Καθαρίστε το σπίτι σας, οργανώστε τα ντουλάπια σας ή βγείτε έξω και χαρείτε τον ήλιο. Ό, τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι δραστήριο που θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την ενέργειά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΟμόφωνη διαγραφή του Δ. Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών
Επόμενο άρθροΛιγνάδης: «Είχα σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων αλλά δεν συμμετείχα σε πράξεις βιασμού» – Γιατί δεν πείσθηκε η ανακρίτρια