Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη: Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα – Ατάλαντος είναι ο Λιγνάδης. Μας ρεζίλεψε!

Την θερμή υποστήριξη της στον Σπύρο Μπιμπίλα για την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μέσω του «Πάμε Δανάη!».

“Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι, τραβάω μαχαίρι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν…

Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα έχει ο Λιγνάδης; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος εμένα προσωπικά, που είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου,δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο.  Ο κ. Λιγνάδης μας ρεζίλεψε. Τον γνωρίζω από το περίφημο όνομα του πατέρα του. Έτσι μόνο. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου”.

Δείτε όσα είπε η Βάσια

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροN. Δένδιας για Τουρκία: Να αντιληφθεί ότι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου αποτελεί τη μόνη απάντηση στα προβλήματα
Επόμενο άρθροΈνας χρόνος πανδημίας σε 8 λεπτά και 10 δεύτερα