Tάσος Ξιαρχό: Εξηγεί πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του,στην ηλικία των έξι ετών

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show»τον Τάσο Ξιαρχό, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής. Ο ταλαντούχος χορευτής και performer περιγράφει πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του. Αναφέρει πως οι γονείς του δεν τον βοήθησαν ποτέ και εξηγεί πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του,στην ηλικία των έξι ετών. Τέλος,μιλάει για την πρόσφατη ανάρτησή του στα social media, που δημιούργησε ερωτηματικά και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Mega, που έγινε viral μέσα από τον απολαυστικό διάλογο που είχε με τον ρεμπέτη Κουτσαβάκη, για το παράνομο κορονο-πάρτι, έρχεται για πρώτη φορά στην παρέα της εκπομπής. Μια έκπληξη με πολλά μπαλόνια, αλλά χωρίς κλόουν!!! Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος θυμάται τα σχολικά της  χρόνια και το bullying που βίωσε, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Αναφέρεται στη στροφή που έκανε από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και εξηγεί γιατί τον θεωρεί «Gentleman της δημοσιογραφίας». Τέλος,μιλάει για τον άντρα της ζωής της που στα δύσκολα δεν έφυγε και στάθηκε βράχος δίπλα της.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται, επίσης, την Μαρία Κανελλοπούλου σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη σε όλους μας «Τασία», από το «Καφέ της Χαράς»,  μιλά για την πολυετή πορεία της στο σανίδι και την τηλεόραση, ενώ εκφράζει τη μεγάλη θλίψη της για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις αριστερές καταβολές της και την ιδιότητά της ως βουλευτής ,επί ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, μιλά για την άψογη συνεργασία που είχε με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και εξηγεί γιατί την θεωρεί ως το «μέτρο» των συνεργασιών.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΑυστηρό lockdown στην Αρκαδία – Στο «κόκκινο» το Ναύπλιο
Επόμενο άρθροΒ. Κικίλιας: Ο συνδυασμός του εμβολιασμού με την τήρηση των μέτρων θα οδηγήσει σταδιακά σε μια κανονική ζωή