Ζώδια σήμερα 23/02 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 23/02 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 23/02 Κριός .

Σήμερα θα ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα εγχείρημα Μπορεί να γίνονται ήδη συζητήσεις για το επόμενο, αλλά δεν θέλετε να το σκεφτείτε ακόμη. Προς το παρόν, επιθυμείτε να απολαύσετε το επίτευγμά σας και να χαλαρώσετε. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για αυτό, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν πάρετε μέρος στην ανταλλαγή ιδεών.

Ζώδια Ταύρος

Εάν ασχολείστε με τη μελέτη ενός συγκεκριμένου θέματος, σήμερα ίσως θελήσετε να διαβάσετε όσα περισσότερα βιβλία μπορείτε για αυτό. Η μέρα είναι ευνοϊκή καθώς είστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ψάξτε στο διαδίκτυο ή σε βιβλιοθήκες και απομονωθείτε σε ένα ήσυχο δωμάτιο, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σας. Ίσως ανακαλύψετε μερικές εκπληκτικές πληροφορίες.

 

Ζώδια σήμερα 23/02 Δίδυμοι

Η σημερινή δεν είναι η πιο ευνοϊκή μέρα για επενδύσεις. Μπορεί να διαβάσετε στην εφημερίδα ή στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν σας ενδιαφέρει, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία πριν επενδύσετε χρήματα. Ακόμα και αφού μιλήσετε με έναν ειδικό, καλό θα ήταν να περιμένετε μια-δυο μέρες πριν κάνετε κάποια κίνηση.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως ο/η σύντροφός σας είναι κάπως κυκλοθυμικός/ή σήμερα; Τη μια στιγμή μπορεί να είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξος/η για το μέλλον και την επόμενη στιγμή να πέφτει σε μελαγχολία. Μην αγχώνεστε και μην ανησυχείτε υπερβολικά. Ακούστε τον/την προσεκτικά και δείξτε υπομονή. Μέχρι αύριο η διάθεσή του/της θα έχει επανέλθει στο φυσιολογικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια σήμερα 23/02 Λέων

Εργάζεστε σε δυο δουλειές; Σήμερα κάποιος μπορεί να απαιτήσει πολλά από εσάς, πιθανώς εις βάρος της άλλης σας απασχόλησης. Έχετε την τάση να είστε πολύ ευσυνείδητοι και υπεύθυνοι, οπότε αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει, αλλά μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Όλοι ξέρουν ότι είστε απόκτημα για κάθε επιχείρηση που σας έχει, ακόμα και σε στιγμές σαν και αυτήν που θα πρέπει να ζητήσετε ρεπό.

Ζώδια Παρθένος

Η φυσική σας τάση προς την καινοτομία. Φαίνεται σαν να εξαφανίστηκε σήμερα. Δεν έχετε όρεξη να κάνετε κάτι εκτός των συνηθισμένων, που μπορείτε να τα διεκπεραιώσετε ακόμη και με κλειστά τα μάτια. Υποφέρετε από έλλειψη ενέργειας. Μην πέσετε στην παγίδα να κατηγορήσετε τον εαυτό σας ότι τεμπελιάζει. Χαλαρώστε σήμερα και αύριο θα είστε και πάλι ο συνηθισμένος ενεργητικός, εφευρετικός εαυτός σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

 

 

Ζώδια σήμερα 23/02 Ζυγός

Σήμερα έχετε την επιθυμία να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση στο σπίτι σας. Ίσως θελήσετε να καθαρίσετε τα ράφια στην κουζίνα σας, να προσθέσετε μερικά νέα ριχτάρια και μαξιλάρια στο σαλόνι ή να βάλετε σε τάξη τα βιβλία σας. Μπορεί να έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας, αλλά θα το χαρείτε. Ζητήστε και από τα υπόλοιπα μέλη του νοικοκυριού να σας βοηθήσουν, βάλτε μουσική και μετατρέψτε το σε πάρτι.

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως περιμένετε κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα ή e-mail, πιθανόν επαγγελματικής φύσεως; Εάν έρθει σήμερα, πιθανότατα θα έρθει αργά. Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να καθίσετε και να περιμένετε, βρείτε κάτι άλλο για να κρατηθείτε απασχολημένοι αλλιώς θα τρελαθείτε από την αναμονή. Εάν δεν φτάσει μέχρι το τέλος της ημέρας, μην πανικοβληθείτε. Θα έρθει αρκετά σύντομα.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

 

Ζώδια Τοξότης

Κάποια χρήματα που περιμένετε μέσω ταχυδρομείου πιθανότατα θα καθυστερήσουν. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανησυχείτε. Το πιθανότερο είναι ότι λόγω της κατάστασης, υπάρχει αυξημένη κίνηση στις μεταφορές και τις επικοινωνίες. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας ανησυχώντας άσκοπα. Εάν χρειαστεί κάντε μερικά σχέδια έκτακτης ανάγκης για να περάσετε την εβδομάδα.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα δεν είστε ο συνηθισμένος χαρούμενος εαυτός σας. Σας έχει καταβάλλει μια μελαγχολική διάθεση. Μπορεί να αμφισβητείτε για ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ελπιδοφόρα φαίνονται τα πράγματα στην επαγγελματική ή την ερωτική σας ζωή ή στα οικονομικά σας, εσείς έχετε την τάση να σκέφτεστε το χειρότερο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και ηρεμήστε. Αύριο όλα θα σας φαίνονται καλύτερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

 

 

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μερικές ευχάριστες αναμνήσεις από τον παππού ή την γιαγιά σας και αναρωτιέστε γιατί τώρα. Ίσως κάτι που έγινε ή κάποιο άτομο που συναντήσατε τις τελευταίες ημέρες να σας τους θύμισε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας φέρνει στο μυαλό η ανάμνηση του;

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση, στην οποία δεν θέλετε να παρευρεθείτε. Μπορεί να είναι πολύ βαρετή και να διαρκέσει πολύ αλλά και πάλι θα πρέπει να προσπαθήσετε να ακούσετε τι θα ειπωθεί. Οι συνάδελφοι σας θα θελήσουν να συζητήσουν τα θέματα μαζί σας αργότερα και ίσως να μάθετε κάτι παρά την πλήξη που αισθάνεστε. Σκεφτείτε ότι σε λίγες ώρες θα είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ο Στέφανος Χίος – Οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια
Επόμενο άρθροΜαρκουλάκης προς ΣΕΗ: Με κρεμάσατε στα μανταλάκια αδιαφορώντας για τις συνέπειες