Βασίλης Μπισμπίκης: Η τιμωρία του Μάνου Βόσκαρη θα είναι αντάξια των εγκλημάτων που διέπραξε

Σε συνέντευξη του  ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη, που υποδύεται στην σειρά “Άγριες Μέλισσες” και για το ποιο θα είναι το μέλλον του.

“Η τιμωρία του θα είναι αντάξια των εγκλημάτων που διέπραξε. Δεν ξέρω αν η σειρά μοιάζει με αρχαία τραγωδία. Γιατί στην αρχαία τραγωδία, όλοι οι ήρωες έχουν με έναν τρόπο καθένας τους δίκιο. Και ο Κρέοντας έχει δίκιο, και η Αντιγόνη. Ακόμα και ο Οιδίποδας. Γι’ αυτό μιλάμε για τραγωδία. Γιατί το δίκιο, όπως έγραφε ο Αισχύλος στην τραγωδία του «Χοηφόροι», μεταβαίνει από τον έναν ήρωα στον άλλον. Το δίκιο μεταβαίνει… Ο Βόσκαρης δεν είναι τραγικός ήρως γιατί δεν έχει κανένα δίκιο”.

Έως που θα φτάσει ο Βόσκαρης;
“Θα κλείσει τον κύκλο του, φτάνοντας στο τελευταίο σκαλοπάτι. Θα αφαιρέσει μια ζωή. Θα σκοτώσει ακόμα μια φορά”.

Πως θα χαρακτηρίζατε τον Βόσκαρη; Οι συγχωριανοί του τον λένε «κάθαρμα», «καθίκι», «λεχρίτη»…
“Σωστοί όλοι οι χαρακτηρισμοί, γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο χωρίς ηθική, χωρίς Θεό. Για μένα όμως ο Βόσκαρης είναι κάτι άλλο. Είναι βαθιά σαδιστής. Αυτός ο άνδρας ερεθίζεται προκαλώντας πόνο στους άλλους…

Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα τραύματα του… Δημιουργεί κακοποιητικές σχέσεις διαρκώς. Μεταφέρει νοσηρά τον πόνο που του έδωσε η μάνα του στις άλλες άμοιρες και αδύναμες γυναίκες, που τις εξουσιάζει στη φυλακή. Ένας θρασύδειλος… Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όσα ανίερα έκανε στην Ελένη στη φυλακή, από τους αλλεπάλληλους βιασμούς έως την έκτρωση με τη δικαιολογία ότι εκδικείται τον θάνατο του φίλους του Σέργιου. Αυτά τα βασανιστήρια που έκανε στην Ελένη ήταν άνανδρα, δεν τα νομιμοποιεί κανένας άγραφος νόμος¨.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΜαρκουλάκης προς ΣΕΗ: Με κρεμάσατε στα μανταλάκια αδιαφορώντας για τις συνέπειες
Επόμενο άρθροΤο χρονικό της “αποκαθήλωσης” Λιγνάδη: Από τους ψιθύρους στην παραίτηση, τις καταγγελίες “φωτιά” και τη σύλληψη