Ζώδια σήμερα 22/02 Δευτέρα

Ζώδια σήμερα 22/02 Δευτέρα Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 22/02 Κριός .

Ο έρωτας ανθεί για εσάς σήμερα, και μπορεί να σκέφτεστε την δέσμευση ή τον γάμο. Εσείς και ο/η αγαπημένος σας έχετε φτάσει σε ένα σημείο στην σχέση σας όπου αισθάνεστε πιο δεμένοι από ποτέ. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ρομαντική διάθεση της μέρας. Περάστε μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σας.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα περάσετε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σας εξυπηρετώντας τους άλλους. Μην νομίζετε ότι οι προσπάθειές σας δεν εκτιμώνται. Εκείνοι που βοηθάτε μπορεί να είναι διστακτικοί να πουν οτιδήποτε, αλλά οι προσπάθειές σας δεν πάνε χαμένες. Σκεφτείτε το σαν μια τράπεζα. Οι φίλοι σας θα είναι εκεί για εσάς όταν τους χρειαστείτε.

Ζώδια σήμερα 22/02 Δίδυμοι

Οι λέξεις-κλειδιά της σημερινής μέρας είναι “ρομαντισμός” και “δημιουργικότητα”. Ο έρωτας ενισχύεται από το πάθος που δημιουργείται από μια σχέση που πιθανότατα θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η ίδια σχέση και τα συναισθήματά της θα μπορούσαν να προκαλέσουν καλλιτεχνική έμπνευση. Εκμεταλλευθείτε την για να δημιουργήσετε άτι μοναδικό.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως έχετε έναν νέο συγκάτοικο; Εάν ναι, να περιμένετε ότι αυτό το άτομο θα μείνει μαζί σας για αρκετό καιρό. Αυτό είναι καλό, γιατί πρόκειται για ένα πρόσωπο στοργικό, υποστηρικτικό και ικανό να αναλάβει το μερίδιό του στις οικιακές ευθύνες. Μπορεί να δημιουργήσετε μια σχέση ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια σήμερα 22/02 Λέων

Ένα ερωτικό γράμμα ή ίσως ένα ποίημα ή άλλο καλλιτεχνικό έργο αφιερωμένο σε εσάς θα φτιάξει την μέρα σας. Θα αισθάνεστε όμορφα όλη μέρα. Κρατήστε αυτή την θετική διάθεση όταν τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή. Τα προβλήματα αυτά πιθανόν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, επομένως να είστε προετοιμασμένοι.

Ζώδια Παρθένος

Μια ερωτική σχέση που διατηρείτε εδώ και καιρό ενισχύεται από ένα αυξημένο επίπεδο αισθησιασμού. Τα έντονα συναισθήματα διαπερνούν την ύπαρξή σας, και σας δυσκολεύουν να επικεντρωθείτε στα ζητήματα της καθημερινότητας. Όλη μέρα θα ανυπομονείτε να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Απολαύστε αυτές τις ώρες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

 

Ζώδια σήμερα 22/02 Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή εκείνες που σχετίζονται με την θεραπεία. Έρωτας, τέχνη ή πνευματικές δραστηριότητες – θα αποκτήσουν νέο νόημα για εσάς. Αυτή η κατάσταση λογικά θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια τώρα και ενισχύστε τις δεξιότητές σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ο έρωτας αποκτά μια παραμυθένια αύρα σήμερα, καθώς εσείς και ο/η σύντροφός σας περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, μιλώντας ή απλά απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Η ζεστασιά, η αγάπη και η εκτίμηση που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι εμφανείς σε όλους. Το ωραίο είναι ότι αυτά τα συναισθήματα μάλλον θα διαρκέσουν.

Ζώδια Τοξότης

Το πρόγραμμά σας σήμερα έχει διαλογισμό ή κάποια ομαδική δραστηριότητα αφιερωμένη στις πνευματικές αναζητήσεις. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να παρευρεθείτε, καθώς χρειάζεστε λίγη γαλήνη και ησυχία, καθώς και την υποστήριξη από άλλους. Φροντίστε να καταγράψετε την εμπειρία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Ζώδια Αιγόκερως

Επιτέλους μετά από μήνες ή και χρόνια προσπάθειας, βλέπετε πρόοδο στην καριέρα και τα οικονομικά σας. Η συναισθηματική υποστήριξη που λαμβάνετε από εκείνους που συνεργάζονται μαζί σας σας ικανοποιεί και μάλλον θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν είστε αφοσιωμένοι στο επάγγελμά σας, συνεχίστε την καλή δουλειά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

 

Ζώδια Υδροχόος

Ένα περίπλοκο δημιουργικό εγχείρημα απαιτεί από εσάς μια εις βάθος έρευνα. Θα περάσετε μεγάλο μέρος της ημέρας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει πολύ, οπότε δεν θα σας πειράζει ο χρόνος που θα αφιερώσετε. Πού ξέρετε; Ίσως αυτό το εγχείρημα γίνει επάγγελμα που μπορεί να σας αποφέρει χρήματα.

Ζώδια Ιχθύες

Η βελτίωση των οικονομικών σας έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να δείτε ένα πολύ ζωντανό, συναισθηματικά φορτισμένο όνειρο. Ίσως αφορά τον/την σύντροφό σας αφού η σχέση σας έχει φτάσει πλέον στο σημείο που είτε θα πρέπει να προχωρήσει ή να διαλυθεί. Καταγράψτε το και προσπαθήστε να αποκωδικοποιήσετε τους συμβολισμούς του. Τι σημαίνουν για την περίπτωσή σας;

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονικό επίτευγμα για την αποκατάσταση βλαβών του ήπατος – Έλληνας ερευνητής «στο τιμόνι»
Επόμενο άρθροΔημήτρης Λιγνάδης: Από το κελί του στη ΓΑΔΑ προετοιμάζει την απολογία του – Σοκάρουν τα στοιχεία εναντίον του