Νίκησε και εδραιώθηκε στην 7η θέση ο Βόλος

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε ο Βόλος που νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-0 για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο Δουβίκας με πέναλτι στο 34’ και ο Ριένστρα στο 52’ πέτυχαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε με το ξεκίνημα του αγώνα ο Απόλλωνας στο 6’ όταν ο Ιωαννίδης απέφυγε τον Κλέιμαν πλάσαρε σε κενή εστία αλλά πρόλαβε και απομάκρυνε ο Μήτογλου. Στο 28’ πάλι οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με τον Μπεντινέλι να αστοχεί από καλή θέση. Στο 34’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι (ανατροπή Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη) και ο Δουβίκας από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 52’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ριένστρα που σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Βέρχουλστ για το 1-0.

Στο 64’ ο Κλέιμαν κράτησε ανέπαφη την εστία του στο φάουλ του Φερνάντεθ, ενώ στο 75’ ο κίπερ του Βόλου πρόλαβε να διώξει προ του Μουνιέ.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Περέα, Μήτογλου – Μπαξεβανίδης, Ντάουντα, Μπεντινέλι

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86΄ Σάντσες), Νίνης (65΄ Τέκιο), Μαρτίνες (46΄ Μπαριέντος), Περέα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46΄ Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (72΄ Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (60΄ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72΄ Μουνιέ), Φατιόν (59΄ Λαγός)

Προηγούμενο άρθροΗ Γάζα παρέλαβε χιλιάδες δόσεις Sputnik V από τα ΗΑΕ
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 884 κρούσματα, 326 διασωληνωμένοι, 25 θάνατοι