Ζώδια σήμερα 20/02 Σάββατο  

Ζώδια σήμερα 20/02 Σάββατο Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 20/02 Κριός .

Σήμερα μια βαθιά ανησυχία για τα συναισθήματα των άλλων θα σας κάνει να συμπαρασταθείτε σε όσους το χρειάζονται. Κάποιες φορές είναι πιο σημαντικό να ακούτε παρά να μιλάτε. Οι σχέσεις σας κυλούν ομαλά, φέρνοντας σε εσάς και τους γύρω σας μεγάλη ικανοποίηση. Μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή βάλετε τα κλάματα από την χαρά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα ολοκληρώσετε μια εργασία που ήταν δύσκολη αλλά σημαντική για την καριέρα σας. Η αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς σας θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε για να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεται η προσπάθεια σας. Γιορτάστε το. Το αξίζετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μια πολυαναμενόμενη κοινωνική εκδήλωση, ίσως κάποιος γάμος ή μια βάπτιση θα σας προξενήσει έντονα συναισθήματα. Δεν συνηθίζετε να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και αυτό θα σας σας κάνει να αισθανθείτε αμήχανα. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη. Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι κάποια πράγματα γίνονται στην πραγματικότητα. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

Ζώδια Καρκίνος

Ένα έντονο, συναισθηματικά φορτισμένο όνειρο που θα δείτε σήμερα, θα σας συνταράξει τόσο ώστε να νομίζετε ότι είναι αληθινό. Καταγράψτε το. Μπορεί να κρύβει σημαντικά μηνύματα για εσάς. Οι προσπάθειές σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην επαγγελματική σας ζωή αρχίζουν να αποδίδουν. Μην φοβάστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

 

Ζώδια 20/02 Λέων

Μια συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας κάνει να βάλετε τα κλάματα. Εάν υπήρξαν δυσκολίες στην σχέση σας, αρχίζετε να τις ξεπερνάτε. Όλες οι σχέσεις σας τώρα δείχνουν υποσχόμενες. Η φυσική σας τάση είναι να κρύψετε τα συναισθήματα σας. Μην φοβάστε να τα εκφράσετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες στο σπίτι σας. Ίσως περιμένετε επισκέπτες ή απλά θέλετε να κάνετε όμορφο το περιβάλλον στο οποίο ζείτε για την δική σας ευχαρίστηση. Προσπαθήστε να μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και κουραστείτε. Μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια από άλλους. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και μην το παρακάνετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

 

Ζώδια 20/02 Ζυγός

Μια έντονη, αποκαλυπτική συνομιλία με έναν στενό σας φίλο ή τον/την σύντροφό σας θα φέρει στην επιφάνεια μερικά εκπληκτικά πράγματα για την σχέση σας. Τελικά έχετε περισσότερα κοινά από ότι νομίζατε. Οι φόβοι σας αποδεικνύονται αβάσιμοι. Το αποτέλεσμα είναι να έρθετε πιο κοντά. Απολαύστε μια υπέροχη μέρα μαζί.

Ζώδια Σκορπιός

Ένα συναισθηματικό γεγονός που αφορά την οικογένειά σας όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα σήμερα. Κατά την διάρκεια των κοινωνικών σας συναναστροφών σήμερα θα προσπαθήσετε να κρατήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Το να κρατήσετε τα προσχήματα είναι πιο σημαντικό για εσάς από κάθε άλλη φορά. Δεν είναι κακό αλλά μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης

Συνήθως δίνετε μεγάλη σημασία στον αυτοέλεγχο. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα καθώς θα λάβετε κάποια νέα που θα σας συγκινήσουν και μπορεί να σας κάνουν να ξεσπάσετε σε δάκρυα. Δεν χρειάζεται να συγκρατείστε τόσο πολύ. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι φυσιολογικό να ξεσπάσετε με κάποιο τρόπο. Η σκληρή σας δουλειά και η αφοσίωσή σας επιτέλους αποδίδουν. Μπορεί να λάβετε νέα που αφορούν την επαγγελματική σας ανέλιξη.

Ζώδια Αιγόκερως

Να περιμένετε κάποια υπέροχα νέα σήμερα, που θα αφορούν τα οικονομικά σας ή μια προαγωγή. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Κάποιος στενός σας φίλος που αντιμετωπίζει σοβαρές αλλαγές στην ζωή του θα χρειαστεί την υποστήριξή σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον ακούσετε και να μην προσπαθήσετε να δώσετε συμβουλές.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο χαρούμενο γεγονός που αφορά την μητέρα σας ή κάποιο άλλο συγγενικό σας πρόσωπο θηλυκού γένους θα προκαλέσει μια έκρηξη συναισθημάτων. Τα προσωπικά σας εγχειρήματα εξελίσσονται πολύ καλά, ειδικά όσα έχουν να κάνουν και με άλλους ανθρώπους. Ακόμη και αν προκύπτουν κάποιες δυσκολίες, καταφέρνετε να τις ξεπεράσετε. Μην φοβάστε να δείξετε πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Ιχθύες

Η διαισθητικές σας ικανότητες είναι στα ύψη σήμερα. Είναι πολύ εύκολο για εσάς να συντονιστείτε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Μην πείτε τι αντιλαμβάνεστε, εκτός αν είστε σίγουροι ότι είναι έτοιμοι να το ακούσουν. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα είναι επίσης οξυμμένες. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

Προηγούμενο άρθροΔύο δίκες σε βάρος του Αλεξέι Ναβάλνι
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας στην Αργεντινή – Σκάνδαλο με τα εμβόλια