Ζώδια σήμερα 16/02 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 16/02 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 16/02 Κριός .

Σήμερα αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι. Μην αγχώνεστε. Επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή και σε μια καινούργια σχέση που έχετε στα σκαριά. Χρησιμοποιήστε τις ενστικτώδεις θεραπευτικές σας ικανότητες για να φροντίσετε έναν στενό σας φίλο που αντιμετωπίζει προβλήματα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με άλλους και να μοιραστείτε ανοιχτά τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα έχετε μια ιδιαίτερα στοργική διάθεση. Αισθάνεστε την ανάγκη να φροντίσετε τους άλλους. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και δεκτικοί. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν δυσκολεύεστε να μοιραστείτε τα πιο αληθινά σας συναισθήματά σας στους γύρω σας. Συνδεθείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα και απολαύστε ένα ρομαντικό βράδυ με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα προβλήματα της καθημερινότητας μπορεί να σας προκαλέσουν αναστάτωση σήμερα. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις ισχυρές απόψεις και τις περίεργες ιδιοτροπίες των άλλων ανθρώπων και θα έχετε την τάση να αρπάζεστε πιο εύκολα από ότι συνήθως. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι επίσης έντονη και να παλεύετε με τα συναισθήματα μέσα σας. Ίσως κάποιος/α που σας ενδιαφέρει βαθιά δημιουργεί περιττή τριβή στη μεταξύ σας σχέση.

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς απέναντι στους άλλους σήμερα. Χαλαρώστε και αφήστε τους άλλους να έρθουν σε εσάς. Μπορεί να προκύψουν μερικά απροσδόκητα γεγονότα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή και είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε. Μην πιέζετε καταστάσεις αν ο χρόνος και οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 16/02  Λέων

Η καρδιά σας χτυπά πολύ δυνατά σήμερα, αλλά δεν το γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν ταιριάζετε πραγματικά με την ενέργεια της ημέρας. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για αυτό. Συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορούν να πηγαίνουν όλα σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Οι εκπλήξεις είναι μέρος της ζωής. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς. Ελάτε σε επαφή με μερικούς στενούς σας φίλους, ίσως για ένα γεύμα στο σπίτι σας. Αναλογιστείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε στις σχέσεις σας κατά το παρελθόν, εξετάστε τις αιτίες τους και μετά ξεχάστε τα. Κάντε χώρο για μια νέα, αναζωογονητική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/02 Αισθηματικές προβλέψεις

Ζώδια Ζυγός

Η συναισθηματική σας ενέργεια είναι στενά συνδεδεμένη με την καρδιά σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε την επιθυμία να βρίσκεστε κοντά σε άλλους. Απολαύστε μια συζήτηση με τους στενούς σας φίλους και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Η δημιουργικότητά σας είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα, οπότε κάντε κάτι καλλιτεχνικό: ζωγραφίστε, συνθέστε ένα τραγούδι ή φτιάξτε ένα χειροποίητο δώρο.

Ζώδια Σκορπιός

Απολαμβάνετε ιδιαίτερα την στοργή που λαμβάνετε από τους ανθρώπους γύρω σας. Η ενέργεια της σημερινής μέρας εκπέμπει μια πνοή αγάπης και ομορφιάς. Ο έρωτας θα έρθει σε έντονες, ακανόνιστες εκρήξεις και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να περιμένετε το απροσδόκητο. Ευνοούνται όλες οι ομαδικές δραστηριότητες. Όπου και αν πάτε θα βρεθείτε στο επίκεντρο.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια Τοξότης

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως ευάλωτοι. Φροντίστε τον εαυτό σας με ένα χαλαρό γεύμα με τον/την αγαπημένο/η σας, ένα ζεστό αφρόλουτρο ή μια συζήτηση με έναν καλό φίλο. Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα κυλήσουν ομαλά.

Ζώδια Αιγόκερως

Όλες οι πτυχές της ερωτικής σας ζωής θα κυλήσουν ιδιαίτερα καλά σήμερα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση προς το αντικείμενο του πόθου σας. Ακολουθήστε μια μη συμβατική προσέγγιση. Ενδώστε στην ρομαντική πλευρά σας και επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/02 Αισθηματικές προβλέψεις

Ζώδια Υδροχόος

Η σύνδεσή σας με τους άλλους είναι ιδιαίτερα ισχυρή σήμερα. Επανασυνδεθείτε με τη μητέρα σας και πείτε της πώς αισθάνεστε. Χαλαρώστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και εκπλήξτε κάποιον με μια ρομαντική χειρονομία. Δοκιμάστε κάτι μη συμβατικό. Τα συναισθήματά σας είναι έντονη και απρόβλεπτα. Αν κάποια στιγμή νιώσετε ότι θέλετε να τραβηχτείτε στο προστατευτικό σας κουκούλι, κάντε το.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε μια ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα. Αισθάνεστε επίσης έντονη στοργή και τρυφερότητα για τους γύρω σας. Θα έχετε την τάση να το παρακάνετε με το φαγητό και το ποτό, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δουλέψτε την αυτοπειθαρχία σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Προηγούμενο άρθροΥπ.Υγείας: Στις 10:30 η έναρξη των εμβολιασμών στην Αττική
Επόμενο άρθροΣύσταση σε όλη την Αττική για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων-Που διακόπτεται η κυκλοφορία