ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στον αέρα οι εκλογές στην Ομοσπονδία Mπάσκετ! Κίνδυνος για διορισμό διοίκησης από το δικαστήριο. Η ανακοίνωση για τις εκλογές στο”παρά πέντε” και με … λάθος. Το θρίλερ με τους λοιμωξιολόγους !

Πολλά ερωτηματικά για το τι επιδιώκει ο ισχυρός (και απερχόμενος) άνδρας της Ομοσπονδίας Μπάσκετ κ. Βασιλακόπουλος δημιουργούν όσα σχετίζονται με τις επικείμενες εκλογές : Σε επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι οι εκλογές της τέθηκαν για τις 28 Μαρτίου, δηλαδή μόλις 3 μέρες πριν τη λήξη της τελευταίας παράτασης που έχει δοθεί για 31/3 και εν μέσω της κορύφωσης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Ομως η ΕΠΟ και άλλες ομοσπονδίες φρόντισαν να θέσουν ημερομηνίες εκλογών πολύ νωρίτερα, ενώ η Ομοσπονδία του μπάσκετ επιλέγει την 28η Μαρτίου(με επαναληπτικές την επομένη 29/3 , σε περίπτωση μη απαρτίας) και ενώ μιλάμε για 515 σωματεία από όλη την Ελλάδα . Καμία αναφορά σε ηλεκτρονική και εξ αποστάσεως ψηφοφορία δεν γίνεται και όλοι αναρωτιούνται πού πάμε αν κάτι δεν πάει καλά στο “παρά πέντε” της λήξης της νέας τελικής προθεσμίας που έχει δώσει η Πολιτεία για τις εκλογές .
Οι πάντες απορούν γιατί γίνονται όλα τόσο αργά , κάτι που δεν αφήνει περιθώρια ελιγμών , ενώ πληροφορίες αναφέρουν και ότι κάποιοι ήδη ετοιμάζονται για δικαστήριο και διορισμό προσωρινής διοίκησης (!!) στην πιο νευραλγική Ομοσπονδία αθλήματος της Ελλάδας . Μιλάμε για την χειρότερη (και πιο επικίνδυνη) εξέλιξη, αφού το μπάσκετ είναι το πιο δημοφιλές Ελληνικό άθλημα, η Ελλάδα θεωρείται διεθνώς μεγάλη δύναμη καθώς έχει 18 Ευρωπαϊκούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο , έχει Εθνική Ομάδα Ανδρών που είναι 2 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια φορά φιναλίστ σε Tελικό ενός Μουντιάλ, μετά την επική νίκη της επί της dream team του ΝΒΑ τo 2006. Δεκάδες είναι και τα πανευρωπαϊκά και άλλα μετάλλια των υπόλοιπων Εθνικών ομάδων ενώ η θυμίζουμε ότι και η Εθνική εφήβων στέφθηκε Πρωταθλήτρια Κόσμου το 1995 !
Το βαρύ όνομα της Ελλάδας με τους 46 Ελληνες προπονητές και τεχνικούς που εργάζονται σε όλον τον κόσμο, τους 91 Ελληνες παίκτες σε μεγάλες ομάδες των 5 ηπείρων και το ένδοξο παρελθόν συλλόγων και Εθνικών Ομάδων δεν επιτρέπει πειραματισμούς
στην Ομοσπονδία της καλαθοσφαίρισης
Επίσημο: Στις 28 Μαρτίου οι εκλογές στην ΕΟΚ!

Η αποκάλυψη – εκτός της ημερομηνίας που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά- αφορά και την εν γένει ανακοίνωση της ΕΟΚ η οποία πυροδοτεί πραγματικό “πόλεμο” με τους λοιμωξιολόγους αφού ορίζει τις αρχαιρεσίες σε ….ξενοδοχείο με εκατοντάδες συμμετέχοντες(ίσως και πάνω από 1000 !), αφού μόνο τα συμμετέχοντα σωματεία είναι 515 . Την ίδια ώρα άλλες ομοσπονδίες όπως πχ ο ΣΕΓΑΣ , κάνουν εκλογές σε μεγάλα γήπεδα και μάλιστα έχουν προβλέψει και για αρχαιρεσίες εκτός Αττικής αν χρειαστεί, κλείνοντας το μεγάλο γήπεδο της Λαμίας γι’ αυτόν τον σκοπό. Οι πάντες απορούν γιατί ο κ.Βασιλακόπουλος δεν κάνει κάτι ανάλογο σε ένα μεγάλο γήπεδο για τις εκλογές στο μπάσκετ ώστε να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός σε μικρή αίθουσα, ενώ και η ανακοίνωση για τις εκλογές έχει ένα αναπάντεχο λάθος: Ενώ όλοι οι μπασκετικοί ξέρουν ότι οι σύμβουλοι που θα εκλεγούν στο ΔΣ είναι 17 συν ο Πρόεδρος, αυτό που αναγράφεται(όπως θα δείτε πιο κάτω) είναι ” 18 σύμβουλοι και ο Πρόεδρος” ! Αρα -εφαρμόζοντας κάποιος το γράμμα του νόμου- η ανακοίνωση των εκλογών πάει “σούμπιτη” για Ενσταση!

Ολα τα παραπάνω ενισχύουν αυτούς που ισχυρίζονται ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν εκλογές, ότι θα δημιουργηθεί χάος με διορισμένη διοίκηση από δικαστήριο μετά την 1η Απριλίου και ότι όλα πάνε σε νέα αναβολή προς άγνωστη ημερομηνία όταν αρχίσει το Προολυμπιακό Τουρνουά στο οποίο θα μετάσχει η Ελλάδα και επείγει να έχει και τους δύο Αντετοκούνμπο διαθέσιμους, δηλαδή τα αναμφισβήτητα αστέρια του ΝΒΑ , με τον Γιάννη να είναι σήμερα ο Νο1 παίκτης του κόσμου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το καθαρό φαβορί για τις εκλογές είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος, ιδιοκτήτης του”ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ” και της γνωστής εταιρείας “COFFEE ISLAND ” , ακολουθούμενος σε μεγάλη απόσταση από τον γνωστό βετεράνο παίκτη Παναγιώτη Φασούλα , σε μια εκλογική διαδικασία που είναι πλέον κυριολεκτικά στον αέρα, ενώ ο νυν Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασιλακόπουλος δεν φαίνεται να είναι ευτυχής με την προοπτική αποχώρησης του από το τιμόνι της ΕΟΚ μετά από 40 ολόκληρα χρόνια σ’ αυτήν

Η ανακοίνωση-πέτρα του σκανδάλου με το λάθος, την αναφορά στο ξενοδοχείο εν μέσω κορωνοϊού κλπ είναι η ακόλουθη :

«Καλούμε τα Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Mαρτίου 2021 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725). Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η αλλαγή του ως άνω αναφερομένου τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ. λόγω του covid 19, αυτό θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι 28/3/2021

Προηγούμενο άρθροΣαρώνει η «Μήδεια» σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη – Δυο νεκροί
Επόμενο άρθροΕΛΤΑ: Καθυστερήσεις λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ