Ζώδια σήμερα 12/02 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 12/02 Παρασκευή Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 12/02  Κριός .

Σήμερα μπορείτε να σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι μια ανακαίνιση, μια αγορά διακοσμητικών ή αναδιαμόρφωση των χώρων. Ή κάποιος/α μπορεί να μετακομίσει από ή στο σπίτι σας. Όποια και αν είναι η αλλαγή, θα είναι θετική. Αισθάνεστε δημιουργικοί, για αυτό μην φοβάστε να εκδηλώσετε όσα σκέφτεστε.

Ζώδια Ταύρος

Εάν δεν έχετε κάποια μόνιμη σχέση αυτόν τον καιρό, σήμερα μπορεί να δείτε ξαφνικά έναν παλιό φίλο ή γείτονα με διαφορετικό μάτι. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό, αλλά ίσως δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε ακόμα την πρώτη σας κίνηση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια αισθησιακή ατμόσφαιρα, και για αυτό αύριο μπορεί να μην αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο.

Ζώδια σήμερα 12/02  Δίδυμοι

Κάτι καλό προκύπτει στα οικονομικά σας σήμερα, που μπορεί να συνδέεται με μια πρόοδο στην καριέρα σας. Αυτή η διαδικασία είναι πιθανό να συνεχιστεί και σήμερα. Καλό θα ήταν να ακούτε τους άλλους σήμερα και να μην προσπαθείτε να εκφράσετε τις δικές σας ιδέες ή να λάβετε αποφάσεις χωρίς να υπολογίζετε κανέναν. Η υπερβολική πληροφόρηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πνευματική εξάντληση και έλλειψη συγκέντρωσης.

Ζώδια Καρκίνος

Μια ισχυρή επιθυμία για αλλαγή θα μπορούσε να σας κάνει να σκεφτείτε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε σπίτι ή ακόμη και να μετακομίσετε σε μια ξένη χώρα. Κάποιοι φίλοι σας που ζουν μπορεί να προσπαθήσουν να σας πείσουν να έρθετε να μείνετε κοντά τους. Δεν πρόκειται για κάτι ασήμαντο. Αυτή η απόφαση απαιτεί προσεκτική σκέψη. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ενεργήσετε παρορμητικά, αλλά περιμένετε λίγες μέρες ακόμη.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 12/02  Λέων

Μερικά ζωντανά και ενδιαφέροντα όνειρα θα φέρουν στην επιφάνεια διάφορες καταπιεσμένες αναμνήσεις και να σας αναγκάσουν να τις αντιμετωπίσετε. Αυτό μπορεί να σας προβληματίζει αλλά είναι ένα θετικό βήμα. Ίσως έτσι μπορέσετε να εξαλείψετε τα ψυχολογικά εμπόδια που μπλοκάρουν την οικονομική επιτυχία και την προσωπική σας ευτυχία. Είναι ζωτικής σημασίας να καταγράψετε τα όνειρά σας. Δεν θέλετε να τα ξεχάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Μια αλλαγή στον κύκλο των φίλων σας που θα συμβεί σήμερα θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σας. Κάποιο συναρπαστικό άτομο μπορεί να μετακομίσει κοντά σας και θα τα βρείτε αμέσως μεταξύ σας. Να περιμένετε συναρπαστικές συζητήσεις. Εάν δεν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση αυτόν τον καιρό, αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι ο/η νέος/α σας σύντροφος. Στην χειρότερη, θα κάνετε έναν καινούργιο φίλο.

Ζώδια σήμερα 12/02  Ζυγός

Σήμερα θα έρθουν στο δρόμο σας κάποιες ευκαιρίες για δημιουργική εργασία με καλές απολαβές, ίσως μέσω διαδικτύου. Δεν θα είναι μόνο κάτι συναρπαστικό αλλά και κάτι που σας δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Το αν θέλετε πραγματικά να το δοκιμάσετε ή όχι εξαρτάται από την κατάστασή σας. Διεκπεραιώστε τις δουλειές του σπιτιού σήμερα ώστε να έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο αύριο. Κάτι συναρπαστικό μπορεί να συμβεί.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι και παθιασμένοι τώρα. Απολαμβάνετε την χαζεύετε καταλόγους με υφάσματα και έπιπλα. Επίσης σας αρέσουν τα ρομαντικά μυθιστορήματα. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ίσως θελήσετε να περάσετε το βράδυ σας μόνο με τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν είστε δεσμευμένοι, μην εκπλαγείτε αν προσελκύσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια Τοξότης

Καθετί που σχετίζεται με νομικά ζητήματα λειτουργεί υπέρ σας σήμερα, ιδίως σε ό, τι αφορά τα περιουσιακά σας στοιχεία. Έχετε πολύ θετική διάθεση για τη ζωή, και όλα πάνε καλά στα προσωπικά σας. Εάν μπορέσετε να συναντηθείτε με τον/την σύντροφό σας, θα έρθετε λίγο πιο κοντά.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένα τηλεφώνημα από κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο μπορεί να οδηγήσει σε μια ιδιαίτερη συνάντηση, που θα σας φέρει πιο κοντά. Η παθιασμένη ποίηση και τα ρομαντικά μυθιστορήματα σας προσελκύουν ιδιαίτερα τώρα. Εάν πάντα θέλατε να ασχοληθείτε με την συγγραφή, διοχετεύστε την δημιουργικότητά σας σε ένα σχετικό εγχείρημα.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποια δημιουργικά εγχειρήματα με τα οποία ασχολείστε τον τελευταίο καιρό, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την αυτοπεποίθησή σας. Κάνετε εξαιρετική δουλειά. Ενδέχεται να υπάρξει μια αλλαγή εργασίας και αύξηση εισοδήματος. Εάν δεν αισθάνεστε παθιασμένοι με αυτό που κάνετε, σήμερα θα προκύψει η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα εγχείρημα που μπορεί να αποφέρει νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε ένα ελκυστικό άτομο, αλλά ειδικά σήμερα η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο. Μην εκπλαγείτε αν τραβάτε τα βλέμματα όπου και να πάτε. Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει πολύ καλά. Μπορεί να βγείτε ένα καυτό ραντεβού με τον/την σύντροφό σας ή το αντικείμενο του πόθου σας. Αισθάνεστε επίσης ιδιαίτερα δημιουργικοί και με έμπνευση για διάφορα καλλιτεχνικά εγχειρήματα.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Προηγούμενο άρθροΡέθυμνο: Σήμερα οι αποφάσεις για πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα – Ανησυχία στη σχολική κοινότητα (ηχητικό)
Επόμενο άρθροΑυστραλία: Lockdown 5 ημέρων στη Βικτώρια – Χωρίς θεατές το Αυστραλιανό Open