Επισκευάζεται ο αγωγός καυσίμων στην 117 Π.Μ

Η αναβάθμιση του αεροδρομίου και του ρόλου της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα στην αμυντική θωράκιση της χώρας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγωγός καυσίμων, αποτέλεσαν βασικά σημεία συζήτησης μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Η συζήτηση, που έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Νικολακόπουλου, έδωσε την ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν στις εγκαταστάσεις της Μονάδας, ωστόσο για τον αγωγό και το πρόβλημα διαρροών σε κάποια σημεία εκτιμάται ως αναγκαίο να γίνουν άμεσες κινήσεις αλλά και να υπάρξει οριστική λύση στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως τόνισε και ο Υπουργός θα προχωρήσει σε πολύ σύντομο χρόνο η επισκευή στο τμήμα που εμφανίζεται σήμερα το πρόβλημα με την επέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών της 117 Π.Μ. Αυτό συνεπάγεται αντικατάσταση 500 μ. του αγωγού και παράλληλα επισκευές στα υπόλοιπα σημεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα διαρροών, ενώ θα ληφθούν όλα τα επιπρόσθετα μέτρα προστασίας τόσο για τον αγωγό όσο και το περιβάλλον.

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη τα φαινόμενα των κατολισθήσεων στην Ήπειρο – Αυτοψία ΙΓΜΕ
Επόμενο άρθροΈφυγε ο δημιουργός των «Κυνηγετικών Ειδήσεων»