Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίαζει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου μεσω τηλεδιάσκεψης το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας. Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η ενίσχυση των πληττόμενων από την covid-19 και η άναρχη υλοτόμηση του κερκυραϊκού ελαιώνα.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχει ως εξής:

  1. Ερωτήσεις – Ανακοινώσεις

2. Τροποποίηση της με αριθμό 2-14/03.02.2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας: «Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας» (Εισηγητής: Σπύρος Βάρελης)

3. Ο ελαιώνας και η ελαιοκαλλιέργεια στο Δήμο Β. Κέρκυρας – Αλόγιστη και άναρχη υλοτόμηση Κερκυραϊκού Ελαιώνα (Εισηγητής: Σωκράτης Τρύφωνας)

4. Μέτρα ελάφρυνσης και στήριξης της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας λόγω COVID-19 (Εισηγητής: Σταμάτιος Πουλιάσης)

5. Ορισμός εκπροσώπου με τον/την αντικαταστάτη/τριά του ως μέλος στην Επιτροπή του άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Αρ. 20 (Φ.Ε.Κ. 1929/Β/2018) όπως ισχύει για το έτος 2021 (Εισηγητής: Δήμαρχος).

6. Έγκριση 24ωρης λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για το σύνολο του προσωπικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το έτος 2021

7. Ορισμός εκκαθαριστών της Αμιγούς Διακοινοτικής Επιχείρησης Ιχθυοκαλλιέργειας Λιμνοθάλασσας Αντινιώτη (Εισηγητής: Δήμαρχος).

8. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αγροτική οδοποιία Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων ,Θιναλίων, Κασσωπαίων» (Εισηγητής: Χαρίτων Κουτσούρης).

9. Συγκρότηση ειδικής επιτροπής για την καταστροφή άχρηστων κινητών πραγμάτων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Εισηγητής: Θεοφάνης Σκέμπρης).

10. Αποδοχή δωρεάς ενός αυτοκινήτου στο Δήμο μας από εταιρεία BOLENTACO LIMITED (Εισηγητής: Χαρίτων Κουτσούρης).

11. Χωροθέτηση Κ.Ε.Α.ΔΙ.Σ.Π.–Μικρό Πράσινο Σημείο στον οικισμό «Αγνίτσινη» (Ελαιουργεία Σινιών), Κοινότητας Σινιών, Δ.Ε. Κασσωπαίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας – έγκριση της με αριθμό 3-14/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. (Εισηγητής: Σπυριδούλα Κόκκαλη).

Προηγούμενο άρθροΚέρκυρα: Προκηρύσσεται η αποκατάσταση της Βίλα Ρόσα
Επόμενο άρθροΜαζικές συλλήψεις φοιτητών του Παν. του Βοσπόρου – Ζητούν παραίτηση του διορισμένου πρύτανη