Δεν μασάει τα λόγια του ο Βασίλης Μπισμπίκης: Γιατί να μην κάνεις τηλεόραση; Και αν δεν έχω λεφτά τι θα κάνω; Πως θα ζήσω τα παιδιά μου;

Kαλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Art Week” ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως η επιτυχία ήταν συνηθισμένη για εκείνον μιας και κάτι ανάλογο είχε ζήσει και προ 10ετίας στα «Μυστικά της Εδέμ», ενώ είπε πως δεν είναι ντροπή να κάνει κανείς τηλεόραση, άσχετα με το τί τους “διδάσκεται” από τις σχολές.

“Δεν άκουγα ποτέ τους γύρω μου. Τα πάντα έκανα. Για αυτό και δεν μου έχει μπει κάποια ταμπέλα. Έκανα καθημερινά, έπαιζα στο Παλλάς, μετά με τον κύριο Καταλειφό, μετά έκανα Μυστικά της Εδέμ, μετά το Είναι Στιγμές, μετά Η Λέξη Που Δεν Λες, μετά Cartel και… τι έγινε; Που είναι όλα αυτά τα στερεότυπα και τα κλισέ; Ηθοποιοί είμαστε, κάνουμε τη δουλειά μας και πρέπει να επιβιώσουμε από αυτό. Μόνο στην Ελλάδα νομίζω πως υπάρχουν αυτά, πουθενά αλλού.

Τι σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις τηλεόραση; Γιατί να μην κάνεις τηλεόραση; Και αν δεν έχω λεφτά τι θα κάνω; Θα πάω να δουλέψω στην οικοδομή; Πως θα ζήσω τα παιδιά μου; Και θα το έχω ενοχή γιατί θα πάω να δουλέψω στην τηλεόραση σε ένα σίριαλ; Και τι, θα χάσω εγώ καλλιτεχνικά επειδή θα το κάνω αυτό; Αν ο στόχος μου είναι το θέατρο και η Τέχνη μου, δεν τον αφήσω, δεν πάρουν τα μυαλά μου αέρα και δεν ξεφύγω επειδή έκανα τηλεόραση και έγινα γνωστός, μόνο να μου δώσει έχει. Θα μου δώσει την ελευθερία να κάνω καλύτερα δουλειές στο θέατρο μετά, θα μου δώσει κάποια χρήματα και δεν θα είμαι στην εξαθλίωση. Γιατί ποιος ηθοποιός μπορεί στην εξαθλίωση να δημιουργήσει;”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε ο αγαπημένος πρωταγωνιστής

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΧάρμπιν: Μια θεαματική πόλη σκαλισμένη από πάγο στην Κίνα
Επόμενο άρθροΔωρεάν rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη