Άλκηστις Πρωτοψάλτη a capella στο Πρώτο: Είμαστε ακόμα ζωντανοί…

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί»… αυτό είναι το μήνυμα αλλά και το τραγούδι που αφιερώνει σε όλους τους Έλληνες η διάσημη τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η κυρία Πρωτοψάλτη τραγουδά a capella  για το ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στέλνει πολλά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας.

Η κυρία Πρωτοψάλτη μιλώντας στο Θάνο Σιαφάκα εξήγησε ότι η υγειονομική κρίση μας έκανε να σκεφτούμε περισσότερο ως άνθρωποι, εκτιμώντας ότι στο τέλος η λογική θα θριαμβεύσει. Η ίδια δήλωσε ότι θα κάνει το εμβόλιο και αυτό γιατί το αισθάνεται ως ευθύνη απέναντι στον κόσμο, ενώ προέβλεψε ότι θα έρθει η ώρα που θα πέσουν και οι …μάσκες.

@EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σχετικά με την εν κινήσει συναυλία του Απριλίου, η κα Πρωτοψάλτη δήλωσε ότι όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει αλλά θα το ξανάκανε ευχαρίστως. «Ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στους επικριτές της υπογράμμισε ότι το δηλητήριο που έχουν χύσει, ας το χρησιμοποιήσουν για ιατρικούς σκοπούς γιατί «εγώ είμαι εμβολιασμένη από την αγάπη του κόσμου».  Τέλος, για τον πρωθυπουργό είπε ότι «του έχουν τύχει τα χειρότερα», ωστόσο σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής τα έχει πάει αρκετά καλά».