Αν.Μ.Θ.: 77 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης σε ένα 24ωρο – 9.000 έλεγχοι το τριήμερο των Χριστουγέννων

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Χθες, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, βεβαιώθηκαν συνολικά (77) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ. Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (7 Νοεμβρίου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά (18) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ.

9.000 έλεγχοι το τριήμερο των Χριστουγέννων

Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Αναστάσιος Τσιπλάκης Αστυνόμος Β’, υπεύθυνος στο Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης αν.Μ.Θ., το τριήμερο 24-25 και 26 Δεκεμβρίου διενεργήθηκαν 9.000 έλεγχοι σε ολόκληρη την Περιφέρεια αν.Μ.Θ. και βεβαιώθηκαν συνολικά 161 παραβάσεις.

Ενώ, όπως είπε, έχει εκπονηθεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για όλη την αν.Μ.Θ. στο πλαίσιο, του οποίου κλιμάκια αστυνομικών θα πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε κεντρικά σημεία των πόλεων, στις εισόδους, στις εξόδους αυτών, αλλά και σε κομβικά σημεία του Οδικού Δικτύου όλης της Περιφέρειας, σε πλατείες, σταθμούς διοδίων, σταθμούς λεωφορείων, σιδηροδρομικούς σταθμούς και γενικότερα οπουδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί συγχρωτισμός με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Προηγούμενο άρθροΔιαμαρτυρία με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του βουλευτή Θεσσαλονίκης Σ. Σιμόπουλου
Επόμενο άρθροΚαστανιές Έβρου: Κάτοικοι μιλούν στην ΕΡΤ3 για τα γεγονότα του Μαρτίου