Προβάρει (ξανά) τα ασπρόμαυρα ο Ουάρντα

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της επιστροφής του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος Αιγύπτιος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον «δικέφαλο», στην τέταρτη επιστροφή του, αφού στο παρελθόν έχει δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο, τη Λάρισα και τον Βόλο.

Ο Ουάρντα πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με αυξημένες αποδοχές κατά 50.000 ευρώ εν συγκρίσει με τα χρήματα που λάμβανε στην ομάδα της Μαγνησίας. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει περιέχει όρο επέκτασης της συνεργασίας ανάλογα με την εξέλιξη της παρουσίας του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα αιτήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία που τον γνωρίζει προσωπικά, ενώ ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του ενισχύεται στη μεσαία γραμμή. Ο Ουάρντα, έχει αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στη Super League, στο κύπελλο Ελλάδας, στο Εuropa League, στους προκριματικούς του Champions League, στα play-off του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά τέθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο περιθώριο πριν από δύο χρόνια και για αυτό παραχωρήθηκε στη Λάρισα.

Προηγούμενο άρθροΠτώμα γυναίκας βρέθηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Κάζα, στη Μάνδρα
Επόμενο άρθροΜπαμπάς έγινε ο Σελίμ από το MasterChef! Η τρυφερή φωτογραφία με το αγοράκι του