Διάρρηξη σε σπίτι αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Οι κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμα του αξιωματικού της αστυνομίας ενώ ο ίδιος απουσίαζε. Με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασαν την κεντρική είσοδο στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βρυούλων στην Καισαριανή, μπήκαν στο εσωτερικό και ανενόχλητοι ερεύνησαν τα δωμάτια του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές. Όταν ο αξιωματικός επέστρεψε στην οικία του, διαπίστωσε την κλοπή και ενημέρωσε τους συναδέλφους του, οι οποίοι άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Στο μεταξύ, οι «Βομβιστές» των ΑΤΜ ξαναχτύπησαν τη νύχτα στο Κρυονέρι. Οι δράστες τοποθέτησαν εκρηκτικά στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, στην πρόσοψη εταιρείας στο 23ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών –Λαμίας.

Από την ισχυρή έκρηξη το μηχάνημα διαλύθηκε, και έτσι οι κακοποιοί κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα και να εξαφανιστούν. Την έρευνα για τον εντοπισμό των κακοποιών έχει αναλάβει το τμήμα διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Επίσης, έκτακτη έρευνα πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, από σωφρονιστικούς υπάλληλους σε πέντε κελιά της Β’ Πτέρυγας και σε κοινοχρήστους χώρους της Β’ και Δ’ Πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδια μαχαίρια, έξι κινητά τηλέφωνα, τέσσερις φορτιστές και τρία handsfree.

Πήγη: ΕΡΤ / Γιώργος Γεραφέντης

Προηγούμενο άρθροΗ Μόσχα διεύρυνε τον κατάλογο Γερμανών αξιωματούχων στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος
Επόμενο άρθρο«Μάχη» ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό μέσω κοινωνικών δικτύων