Survivor: Δείτε τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα

Το Survivοr το δημοφιλές αιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε στον ΣΚΑΪ για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε!

Διάσημοι και Μαχητές ζούνε ήδη τις πρώτες τους μέρες στον Άγιο Δομίνικο και έχουν δείξει πως μπήκαν στο παιχνίδι για να κερδίσουν! Η Μπλε και η Κόκκινη ομάδα έχουν φορέσει τα περιβραχιόνιά τους κι έχουν βουτήξει στα βαθιά.

Ο στίβος μάχης είδε την πρώτη  αναμέτρηση μεταξύ τους όμως η μεγαλύτερη πρόκληση  είναι η αναμέτρηση με τον ίδιο τους τον εαυτό!

Το σίγουρο είναι πως το φετινό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Το Survivor έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο με την ψήφο του θα καθορίζει ποιοι παίκτες θα παραμένουν στο παιχνίδι.

Η μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια ξεκίνησε  την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό να παίρνει το παιχνίδι πάνω του, να μας συστήνει τους παίκτες και να μας βάζει στο… κλίμα του Άγιου Δομίνικου.

Όσο για την τηλεθέαση κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά στην πρεμιέρα αλλά δίχως ανταγωνισμό.

‘Όλα θα φανούν όταν και τα υπόλοιπα κανάλια μετά τις γιορτές επιστρέψουν στην κανονική ροή του προγράμματος τους.

Χθες λοιπόν το Survivor συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό 34,9% με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 42,8%.

Στο γενικό σύνολο έκανε 33,9% με το υψηλότερο τέταρτο να αγγίζει το 40,3%.

*Τα νούμερα αφορούν στα μεικτά ποσοστά

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΚίνα: Στη φυλακή 37χρονη δικηγόρος για «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με την πανδημία
Επόμενο άρθροΗλεία: Έκκληση για βοήθεια σε άστεγους αλλοδαπούς εργάτες γης