Χιμένεθ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, να νικήσουμε τα επόμενα κρίσιμα ματς»

Στη ψυχολογία ποντάρει ο Μανόλο Χιμένεθ που έπιασε δουλειά στα Σπάτα και δείχνει αποφασισμένος να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ΑΕΚ και να επαναφέρει την «Ένωση» στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ισπανός τεχνικός στην τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ, μίλησε σήμερα στους παίχτες και προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό και να τους προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια που έπονται αρχής γενομένης με το ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό την Κυριακή (3/1)

«Αφήστε τις δικαιολογίες. Ό,τι έγινε, έγινε. Πάμε τώρα να πάρουμε τα ματς που ακολουθούν και που είναι πολύ κρίσιμα» είπε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ που δίνει επίσης μεγάλη έμφαση και σε κάποια τεχνικά θέματα. Ο γυμναστής Σεμπάστιαν Μπασκόν δουλεύει με ιδιαίτερη έμφαση στην ένταση αλλά και στην ταχυδύναμη.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και ο Χιμένεθ προσδοκά στις μέρες που θα μεσολαβήσουν μέχρι το ματς στο «Καραϊσκάκη», οι παίχτες του να έχουν αφήσει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και τις προβληματικές εμφανίσεις και να παρουσιαστούν τελείως αλλαγμένοι.

Προηγούμενο άρθροΝέο πακέτο στήριξης των επιχειρήσεων – Σκυλακάκης: Θα παρέμβουμε αμέσως μετά τις 10/1
Επόμενο άρθροΠυροβολισμοί στην Ηλιούπολη – Ένας τραυματίας