Νέα παρέμβαση για την απρόσκοπτη λειτουργία του Τμήματος Μουσειολογίας Πύργου

Μια ακόμα παρέμβαση -προς κάθε αρμόδιο- με την οποία ζητείται ως επιτακτική ανάγκη η καθοριστική συμβολή τους για την απρόσκοπτη λειτουργία του Τμήματος Μουσειολογίας Πύργου (που συνεχίζει να είναι άκρως προβληματική), έγινε από τον Δήμο.

Συγκεκριμένα εστάλη νέα κατεπείγουσα επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας (κ. Κεραμέως) καθώς και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Πρύτανη κ. Μπούρα), η οποία κοινοποιήθηκε και σε όλους τους Βουλευτές του Νομού.

Το Υπουργείο Παιδείας με τη στάση του να μην εγκρίνει το αίτημα δύο καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης με διδακτορικές σπουδές να εργαστούν ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στο Τμήμα (ΕΔΙΠ) ουσιαστικά δείχνει τη σαφή πρόθεσή του να κλείσει το Τμήμα Μουσειολογίας Πύργου.

Η τακτική μετατόπισης ευθυνών και αποφάσεων από τον Άννα στον Καϊάφα δεν βοηθά στην λύση του προβλήματος αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή και προστίθεται ότι «όλα τα ανωτέρω καταδεικνύουν ότι το κλείσιμο του Τμήματος είναι προκαθορισμένο, προαποφασισμένο και προειλημμένη απόφαση αφήνοντας κυριολεκτικά στη τύχη τους όλους τους φοιτητές του Τμήματος.»

Προηγούμενο άρθροΗλεία: Ενδείξεις ότι προέρχονταν από τη Γαλλία τα νεκρά πρόβατα που έβγαλε η θάλασσα σε παραλίες
Επόμενο άρθροΤι ζητούν οι Δήμαρχοι Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου για την ανάσχεση της πανδημίας