Ζώδια σήμερα 15/12 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 15/12 Κριός

Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Δίνει πλεονέκτημα το να ξέρετε ότι η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σταθερή, πριν προσπαθήσετε να βοηθήσετε άλλους. Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αντιτάσσονται στις πεποιθήσεις σας.

Υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και να έχετε αυτοπεποίθηση. Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 15/12 Ταύρος

Ακολουθήστε μια αντισυμβατική προσέγγιση. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά και να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα προοπτική, απλώς ανοίγοντας τους ορίζοντές σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως έντονη, με το παραμικρό μπορεί να βγείτε εκτός εαυτού. Παραμείνετε ψύχραιμοι, η συναισθηματική σταθερότητα είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Ζώδια Δίδυμοι

Η μέρα θα είναι γεμάτη αντιθέσεις. Θα πηγαίνετε από το ένα πράγμα στο άλλο. Κατά κάποιον τρόπο τίποτα δεν φαίνεται να σας ταιριάζει, και έτσι συνεχίζετε να ψάχνετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ενεργοί μπορείτε. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ηττηθείτε, αλλά μπορείτε εύκολα να γυρίσετε την κατάσταση.

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς, όπου κάθε ενέργειά σας θα έχει ανταμοιβή. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος, αν εκφράζετε τις ανάγκες σας ανάλογα με το πώς ταιριάζουν στο περιβάλλον σας. Μην διστάσετε να εστιάσετε στον εαυτό σας. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να προκύψουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα, για να σας υπενθυμίσουν ότι θα πρέπει υπολογίζετε όλους τους παράγοντες μιας κατάστασης.

Ζώδια Λέων

Οι εγωισμοί θα βγουν εκτός ελέγχου σήμερα. Δώστε στους άλλους τον χώρο τους. Εάν οι συζητήσεις γίνονται πολύ βαρετές, απλά χαμογελάστε και κουνήστε το κεφάλι σας επιδοκιμαστικά. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους που θα μαλώνουν, για το πόσα δίνουν και παίρνουν σε αντάλλαγμα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία. Μην εμπλέκεστε στα δράματα των άλλων.

Ζώδια Παρθένος

Η μέρα έχει μια ιδιαίτερα ισχυρή ενέργεια. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό στο οποίο αντιστέκεστε, μπορεί να είναι τελικά αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε μια σημαντική αλλαγή: Θα βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο υγιή ισορροπία, ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε.

Ζώδια Ζυγός

Η μέρα θα είναι κάπως ασυνήθιστη σε συναισθηματικό επίπεδο. Η χαλαρή και ευπροσάρμοστη φύση σας μπορεί να αναστατωθεί, από άτομα που προσπαθούν να αναλάβουν κάτι που θέλετε να κάνετε εσείς. Σε τέτοιες καταστάσεις, συνήθως αποσύρεστε… Αλλά τώρα δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας παραγκωνίσει!

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην είστε αλαζόνες σήμερα, ακόμα και όταν είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο σε μια κατάσταση. Μπορεί να έχετε τις σωστές απαντήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεστε σκληροί με τους γύρω σας. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι κάποιος/α παίζει με τα συναισθήματά σας. Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που τους αρέσει να προκαλούν αναστάτωση.

Ζώδια Τοξότης

Οι γύρω σας μπορεί να είναι κάπως ευέξαπτοι και τα σχόλια τους αρκετά αιχμηρά. Είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε κατάσταση αισθάνεστε ότι δεν είναι σωστή. Μείνετε στο παρασκήνιο και μην ασχοληθείτε με τίποτα περισσότερο από τις καθημερινές σας εργασίες.

Ζώδια σήμερα 15/12 Αιγόκερως

Εκφραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε σήμερα. Μην διστάσετε να ακολουθήσετε μια αντισυμβατική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των συναισθημάτων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας τουμπάρουν ή να σας πείσουν να μπείτε σε καλούπια. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε ο εαυτός σας. Σπάστε τους κανόνες αν χρειάζεται.

Ζώδια Υδροχόος

Ίσως είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις αντίπαλες ενέργειες της σημερινής μέρας. Κάθε πτυχή της ζωής σας κλυδωνίζεται από αντιφάσεις και συγκρούσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να αντιδράσετε – αλλά η λογική σας λέει να ακολουθήσετε την αντίθετη προσέγγιση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπία σε όλες τις καταστάσεις, ειδικά όσες αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη μέρα για εσάς. Είστε συνηθισμένοι να είστε κυρίαρχοι, να περιστοιχίζεστε από αυλικούς που πίνουν νερό στο όνομά σας. Θα συμβεί κάτι που θα σας υπενθυμίσει ότι δεν είστε το κέντρο του σύμπαντος.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει η ΔΙΣ για τη λειτουργία των εκκλησιών στις γιορτές – «Αγκάθι» ο αριθμός των πιστών
Επόμενο άρθροΕμβολιάστηκε μπροστά στην κάμερα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας