Ε. Τζώρτζογλου: Μαθήματα ελληνικής κουζίνας σε Βρετανικό πανεπιστήμιο

H 61 ετών Ειρήνη Τζώρτζογλου με καταγωγή από την Κρήτη, νικήτρια του περσινού βρετανικού Master Chef, θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο να παραδίδει μαθήματα ελληνικής κουζίνας σε βρετανικό πανεπιστήμιο.

Λόγω του κορονοϊού στο δεύτερο κύμα πανδημίας, τα μέσα ασχολήθηκαν αρκετά με τη δυσάρεστη κατάσταση των φοιτητών που βρίσκονται μακριά απο την οικογένειά τους και απ’ το σπιτικό φαγητό.

Έτσι η Ειρήνη Τζώρτζογλου αποφάσισε να κάνει πρόταση σε Βρετανικό πανεπιστήμιο μέσα απο την οποία ζητάει να παραδίδει κάποια μαθήματα εξ αποστάσεως, να οργανώνει τα παιδιά και να τους δίνει παρακινητικό χαρακτήρα μέσω της μαγειρικής για άλλα θέματα της ζωής τους. Το πανεπιστήμιο το δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

«Τα υλικά θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα από τα παιδιά, όπου μπορώ όμως θα διεισδύσω και ελληνικά προϊόντα», ανέφερε.

«Ίσως η νίκη μου στο Master chef να ήταν η προώθηση των Ελληνικών πραγμάτων. Θα μεταπηδήσω από τη μαγειρική σε άλλου είδους ασχολίες. Μου αρέσει πολύ να μιλώ παρακινητικά, νομίζω οτι έχω πολλά να δώσω», κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΤα ΕΛΤΑ στηρίζουν το υγειονομικό προσωπικό στη μάχη ενάντια στον covid-19
Επόμενο άρθροE.E.: Στις 21 Δεκεμβρίου η έγκριση του εμβολίου Pfizer / BioNTech από τον ΕΜΑ