Π. Πικραμμένος στο Πρώτο Πρόγραμμα: Υποχρεωμένη να κερδίσει το στοίχημα κατά της πανδημίας η κυβέρνηση – Βάλαμε και αυτογκόλ

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη και οφείλει να κερδίσει το στοίχημα κατά της πανδημίας, ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος. Εξήγησε παράλληλα πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο που υπάρχει, προκειμένου να κρατήσει την κοινωνία αλλά και την οικονομία όρθια. Ωστόσο, δεν παράλειψε να αναφερθεί και σε λάθη που έγιναν σε αυτή τη δεύτερη φάση της πανδημίας. Ο κ. Πικραμμένος μίλησε για λάθη πρωτίστως επικοινωνίας, εκεί όπως είπε χαρακτηριστικά βάλαμε αυτογκόλ, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενός καλυτέρου συντονισμού στο θέμα των σχετικών δηλώσεων.

Σε ό, τι αφορά στις εκκλησίες, ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε πως η εκκλησία δεν είναι «μαγαζί», είναι ο Οίκος του Θεού και πως οι ιεράρχες θα λάβουν υπόψιν τους τη γενικότερη κατάσταση και θα συμμορφωθούν με τα πρωτόκολλα της κυβέρνησης.

Τέλος, για το βαρύ κλίμα των ημερών σε σχέση και με την εξοχική κατοικία που νοικιάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πικραμμένος ανέφερε πως όποιος σκάβει το λάκκο των άλλων, πέφτει ο ίδιος μέσα. Επισήμανε δε την ανάγκη να υπάρχει στη χώρα μας εθνική συναίνεση και εθνική γραμμή μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Χρειάζεται να ανεβάσουμε το επίπεδο του πολιτικού λόγου με στόχο την εθνική συναίνεση, σημείωσε ο κ. Πικραμμένος.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Προηγούμενο άρθροΕΟΦ: Προσοχή στα ψεύτικα εμβόλια και φάρμακα κατά της COVID-19
Επόμενο άρθροΣυνεργασία δήμου Θεσσαλονίκης και Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων