Νίκησε και ανεβαίνει ο Αστέρας Τρίπολης

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας πλασαρίστηκε ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική στη Super League.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κρεσπί στο 29’ και ο Μπαράλες με πέναλτι στο 86’.

Σε πραγματικό μονόλογο των γηπεδούχων εξελίχθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 6’ ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννιώτη, ο οποίος στο 19΄είπε «όχι» και στη προσπάθεια του Σίτο. Στο 28’ ο Κρεσπί έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό (29’) βρήκε δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Αστέρα (1-0).

Στο 35’ οι γηπεδούχοι φλέρταραν με το δεύτερο τέρμα αλλά ο Γιαννιώτης με εντυπωσιακή απόκρουση σταμάτησε τη κεφαλιά του Μπαράλες, με την μπάλα να βρίσκει ξανά στο δοκάρι, όπως συνέβη και στο 52ο λεπτό, στον «κεραυνό» του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή!

Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και ο Γιαννιώτης να εξελίσσεται σε άνθρωπο του αγώνα για τον Ατρόμητο με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Στο 83’ ο Ρισβάνης έκανε πέναλτι στον Μουνάφο, ο Μπαράλες εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εμμανουήλ Σκουλάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καστάνιο, Μουνάφο – Τομάσεβιτς, Αγκάγιεφ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82΄ Γκαρθία), Καστάνιο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (83΄ Τιλίκα), Γκόμες (18΄ Ριέρα), Σίτο (61΄ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72΄ Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56΄ Αγκάγιεφ), Νταβιώτης, Ενσικουλού (46΄ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (57΄ Ούμπιδες), Μανούσος (56΄ Χριστοδουλόπουλος).

Προηγούμενο άρθροΝτορέττα Παπαδημητρίου: Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σου πουν πολλά πράγματα για τα προσωπικά…
Επόμενο άρθροΜε αντίποινα απειλεί η Τουρκία – Καταδικάζει τις κυρώσεις από τις ΗΠΑ