Ζώδια σήμερα 08/12 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 08/12 Κριός

Εάν ασχολείστε με τις τέχνες, η μέρα θα είναι ιδιαίτερα λαμπρή για εσάς. Νιώθετε μια έντονη επιθυμία να ενώσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους σε μια καλλιτεχνική προσπάθεια.

Ακούστε τις παρορμήσεις σας: Είστε άτομα που μπορείτε να ενισχύσετε τα ταλέντα των άλλων!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 08/12 Ταύρος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας ή κάποιο φίλο. Αν αντιδράσετε υπερβολικά, θα οφείλεται στο κλίμα των τελευταίων ημερών που σας κάνει πιο ευάλωτους από το συνηθισμένο. Έχετε την τάση να υποχωρείτε πρώτοι όταν αντιμετωπίζετε εντάσεις… Προσπαθήστε να μην το κάνετε αυτή τη φορά.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα είστε κάπως επιθετικοί, μετά από αρκετές εβδομάδες που συγκρατείστε να ασκήσετε κριτική στους άλλους. Επίκειται μια έκρηξη που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε. Προχωρήστε και εκφραστείτε. Μέχρι αύριο θα είστε και πάλι οι καλύτεροι φίλοι.

Ζώδια Καρκίνος

Από τη μία πλευρά, έχετε ανθρωπιστικές σκέψεις για την οικογένειά σας και το εργασιακό περιβάλλον. Από την άλλη, έχετε μια βαθιά επιθυμία να καταστρέψετε τα πάντα για να ξεκινήσετε από την αρχή. Θα πρέπει να επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί, κάθε συμβιβασμός αποδεικνύεται δύσκολος. Προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Ζώδια Λέων

Αν κάνετε σχέδια για το μέλλον, έρχεστε αντιμέτωποι με επιλογές που πάνε πολύ πέρα ​​από τους επόμενους μήνες. Για παράδειγμα, μπορεί να σκέφτεστε αν θα αλλάξετε σχολείο στα παιδιά σας ή αν θα μετακομίσετε σε άλλη χώρα. Αυτές είναι μεγάλες αποφάσεις και καλό θα ήταν να μην τις πάρετε μόνοι. Εμπιστευτείτε τον/την σύντροφό σας ή έναν καλό φίλο.

Ζώδια Παρθένος

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι κάπως ασταθής σήμερα. Κανείς δεν θα τολμάει να σας πάει κόντρα – αλλιώς ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Αντί να πείτε πράγματα που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε, καταγράψτε τις σκέψεις σας.

Ζώδια Ζυγός

Μην διστάσετε να πείτε αυτό που θεωρείτε σωστό, ακόμη και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο πρόσωπο εξουσίας. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε την παραμικρή αδικία. Όταν εκφράζετε τη γνώμη σας, κερδίζετε τον σεβασμό των άλλων.

Ζώδια σήμερα 08/12 Σκορπιός

Η διπλωματία δεν είναι το φόρτε σας. Στην πραγματικότητα, μπαίνετε συχνά σε μπελάδες επειδή δεν κολλάτε να πείτε αυτό που σκέφτεστε. Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές τα λόγια σας εκτονώνουν την ένταση σε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά υπάρχουν στιγμές που η ευγένεια είναι πιο αποτελεσματική για να πείτε αυτό που θέλετε. Γιατί δεν την δοκιμάζετε;

Ζώδια Τοξότης

Υπάρχει πιθανότητα να εκνευριστείτε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σήμερα. Ποιος/ποια νομίζει ότι είναι; Θεωρείτε ότι έκανε κάτι που σας πρόσβαλλε βαθιά, ειδικά αν αναλογιστείτε πόσο καιρό γνωρίζεστε. Αλλά όσο θυμωμένοι και αν είστε, δεν θέλετε να τελειώσει έτσι άδοξα η φιλία σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά. Εκφραστείτε με ηρεμία.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάτι σας έχει πιάσει σήμερα: Ένα ζιζάνιο έχει μπει μέσα σας και σας ωθεί πετάξετε κάθε σύμβαση, ειδικά στον κόσμο της τέχνης. Γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να τα βάλετε με την κανονικότητα; Γιατί θέλετε να διαφέρετε τόσο από τους άλλους; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε μόνοι σας.

Ζώδια Υδροχόος

Εάν ασχολείστε με ένα επάγγελμα παρόμοιο με αυτό της μητέρας ή του πατέρα σας, σήμερα μπορεί να αναρωτηθείτε εάν η επιλογή ήταν δική σας ή προκαθορισμένη. Πήρατε αυτό το μονοπάτι με δική σας βούληση; Εάν όχι, τι πρέπει να κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή; Λαχταράτε περισσότερη ανεξαρτησία. Διερευνήστε τις επιλογές σας.

Ζώδια Ιχθύες

Οι περισσότεροι διατυπώνουν τις απόψεις τους, με βάση όσα λένε εκείνοι που υποτίθεται ότι κατέχουν ένα θέμα. Ορισμένες ιδέες γίνονται της μόδας. Σήμερα μπαίνετε εσείς στον πειρασμό να σπάσετε τα καλούπια, να σοκάρετε τους γύρω σας. Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε!

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη της Κ.Ο. της Ν.Δ. υπό τον Κ. Μητσοτάκη μέσω τηλεδιάσκεψης
Επόμενο άρθρο«Πρώτα η Αμερική «για το εμβόλιο με διάταγμα Τραμπ