«Λευκή» ισοπαλία (0-0) στους «Ζωσιμάδες»

Χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στη Super League. Ανώτερη η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, είχε ευκαιρίες αλλά και δύο δοκάρια, με τους Αγρινιώτες να απειλούν ελάχιστα και μόνο με τον Γκμπολί Αριγίμπι.

Στο 4ο λεπτό ο ΠΑΣ απείλησε για πρώτη φορά  με τον Λεό που βγήκε απέναντι στον Κνετ αλλά ο κίπερ του Παναιτωλικού έδιωξε με το πόδι. Στο 22’ οι γηπεδούχοι έχσαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παντελάκη να πιάνει κεφαλιά από τα τρία μέτρα αλλά να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Νέα καλή στιγμλή για τον ΠΑΣ στο 38’ με τον Ελευθεριάδη που έκανε σέντρα-σουτ από πλάγια αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Αριγίμπι που δεν μπόρεσε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί και να ψάχνει το γκολ στο δεύτερο μέρος χάνοντας καλές ευκαιρίες όπως στο 66’ όπου ο Κνετ πρόλαβε και βγήκε προ το Λεό, στο 75’ ο Παμλίδης για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα σε σέντρα-ξυράφι του Ελευθεριάδη ενώ στο 85’ ο Παντελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα και τον Παναιτωλικό να μένει δίχως «τρίποντο» για όγδοη αγωνιστική.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Κάργας, Σάλιακας – Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74’ Οικονομόπουλος), Πέερσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Σιόντης, Λιάσος (74’ Ντομίνγκεθ), Νάουμετς (61’ Καρτάλης), Ελευθεριάδης, Λεό, Παμλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης (73΄Μαλής), Βάντερσον, Αριγίμπι, Ντάλσιο (90’+2’ Τσιγγάρας), Χόρχε Ντίας, Μεντόσα (90’+2’ Ντουάρτε), Κωνσταντόπουλος, Βέργος (65’ Μάζουρεκ), Γιάκολις.

Προηγούμενο άρθροCovid-19: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων στη Σερβία – Δραματική η κατάσταση στο Κόσοβο
Επόμενο άρθροΠεριστέρι-ΑΕΚ 19:30 ΕΡΤ Sports, ΕΡΤ3, Live streaming από το ERTFLIX