Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Το θύμα φέρεται να δεχόταν απειλές από τον πρώην της

«Η εμένα ή κανέναν» είναι η χαρακτηριστική φράση του, όπως προκύπτει από το φιλικό περιβάλλον της 43χρονης

Ανάστατη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το διπλό φονικό μίας 43 χρονης γυναίκας και ενός 42χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr , φίλοι της 43χρονης αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και καιρό με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 43χρονη είχε εκμυστηρευθεί σε φιλικά της πρόσωπα πως ο πρώην σύντροφός της την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της ότι δεν θα της επιτρέψει να έχει σχέση με άλλον άνδρα.

«Η εμένα ή κανέναν», φέρεται να της έλεγε χαρακτηριστικά ο πρώην της δολοφονημένης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου την είχε χτυπήσει στο παρελθόν αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της 34χρονης, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δολοφόνου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη από το korinthosnews.gr που μίλησε στο Mega αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων από την Ασφαλεια Κορινθου και από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αλλοδαπός, συνομήλικος της άτυχης γυναίκας με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέση. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση φίλης της 43χρονης Ουκρανής.

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: “Η Ελλάδα μπαίνει στο χάρτη της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας”
Επόμενο άρθροOruc Reis: στα νερά του Καστελλορίζου: Απογείωσαν ATR-72MPA οι Τούρκοι για να εντοπίσουν ελληνικά υποβρύχια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ