Φυλάκιση 14 μηνών στον 45χρονο που ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγο του στην Κέρκυρα

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών καταδικάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ο οποίος ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγο του ανήμερα του αγιασμού στο σχολείο του γιου του πριν από δυο εβδομάδες στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας καταδίκασε τον 45χρονο σε 14 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή. Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς έγινε την ημέρα του Αγιασμού στα σχολεία, έξω από την αυλή του 10ου Δημοτικού στην περιοχή Κανόνι του νησιού. Η 40χρονη γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση από τον πρώην σύζυγο της είχε καταγγείλει το συμβάν και είχε καταθέσει μήνυση και την επόμενη μέρα ο πρώην συντροφός της, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το ανωτέρω Δικαστήριο είχε διατάξει περιοριστικούς όρους στον πατέρα να μην προσεγγίζει το παιδί και την μητέρα, μέχρι την ημερομηνία του Δικαστηρίου. Για την εν λόγω υπόθεση η μητέρα είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έλαβε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύτηκε ο πατέρας να προσεγγίζει την μητέρα και το παιδί μέχρι την ημερομηνία του δικαστηρίου, ενώ διατάχθηκε η παρακολουθήσει τακτικών εβδομαδιαίων συνεδρίων στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κέρκυρας ή σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο φορέα με θέμα την αποκατάσταση των σχέσεων γονέων και τέκνων.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως σε αίτηση επικοινωνίας του πατέρα, το Δικαστήριο είχε εκδώσει τότε επίσης προσωρινή διαταγή για επικοινωνία του με το τέκνο υπό όρους. Όπως λένε πληροφορίες το άτυχο παιδί εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ και δεν θέλει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του καθώς φοβάται.

Προηγούμενο άρθροΠοια δρομολόγια του ΟΑΣΑ θα εκτελούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ
Επόμενο άρθροΚαθηγητής Γενετικής για κορονοϊό: «Μάσκα παντού»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ