ΗΠΑ: Να αυτοκτονήσει απειλούσε συνεργάτης του Τραμπ που τον απέλυσε μετά το φιάσκο στην Τούλσα

Να βάλει τέλος στη ζωή του απείλησε ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μπραντ Παρσκέιλ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπως επιβάλει ο νόμος στις ΗΠΑ.

Ο Μπραντ Παρσκέιλ αντικαταστάθηκε τον Ιούλιο, τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, «πληρώνοντας» ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε πτώση στις δημοσκοπήσεις αλλά και το φιάσκο της συγκέντρωσης στην Τούλσα.

Ήταν η σύζυγος του Μπραντ Παρσκέιλ εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία. Το ζευγάρι μένει στο Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα. Η κλήση που έγινε στην αστυνομία ανέφερε πως «ένας ένοπλος επιχειρούσε να αυτοκτονήσει», δήλωσε στο CNN η αστυνομικός Ντιάνα Γκρίνλο.

Ο άνδρας στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως ο Μπραντ Παρσκέιλ από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διευκρίνισαν πως το τηλεφώνημα είχε γίνει από τη σύζυγό του, που δήλωσε πως ο Παρκσέιλ ήταν «οπλισμένος, είχε πρόσβαση σε πολλά πυροβόλα όπλα στο σπίτι τους και  απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του», πρόσθεσε η Γκρίνλο.

Ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ παραδόθηκε γρήγορα στους αστυνομικούς. Στη Φλόριντα, ο νόμος επιτρέπει την προσωρινή κράτηση ανθρώπων που πάσχουν από ψυχική νόσο.

Προηγούμενο άρθροΚρήτη – Κορονοϊός: Δώδεκα κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο με πάνω από 1.000 επιβάτες (video-pics)
Επόμενο άρθροΑν.Μεσόγειος Βαλκάνια και σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ στο τετ α τετ Δένδια – Πομπέο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ