Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια σήμερα Σάββατο  12 Σεπτεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κομπλιμέντα και πολλά ωραία σχόλια έχετε αποκομίσει από κάποιο πρόσωπο, που όμως δεν το ξέρετε και τόσο καλά. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες. Η δουλειά σας θα έχει περισσότερες απαιτήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Υπάρχει πολλή ησυχία στην αισθηματική σας ζωή, αλλά αυτό δεν σας πειράζει. Τώρα είναι και ένα καλό διάστημα για να κάνετε περισσότερα στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μην αδικείτε τον εαυτό σας, στην αγάπη και μέσα στις αισθηματικές σχέσεις. Ξέρετε πια τι θέλετε, άρα απομακρυνθείτε από καταστάσεις – ιστορίες και άτομα που δεν είναι των προδιαγραφών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το να είστε μαζί με τον πρώην σας και με πιο καλές αυτή τη φορά συνθήκες ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο. Οι εν δυνάμει προτάσεις του θα σας δελεάσουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην αντιγράφετε συμπεριφορές από τις σχέσεις – γάμους των άλλων. Τα προβλήματα του δικού σας δεσμού είναι μοναδικά, και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ο πρόσφατος χωρισμός σας είναι κάτι που το έχετε μεν ξεπεράσει, αλλά σας έχει βάλει ένα μεγάλο απαγορευτικό σε κάτι επόμενο. Σίγουρα χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε μόνιμα αγχωμένοι για την εργασία και τα οικονομικά σας. Αυτό ως κατάσταση το έχετε περάσει και μέσα στην ερωτική σας σχέση. Πιθανόν και να μη βοηθάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θέλετε πολύ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις από τον άνθρωπό σας, που είναι λίγο χαμένος αυτή την περίοδο λόγω οικογενειακών και οικονομικών του ζητημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ο ιδανικός σύντροφος είναι μόνο ιδεατός! Φροντίστε και μέσα από τη λογική που διακατέχει το ζώδιό σας να βρείτε έναν άνθρωπο στα μέτρα σας και χωρίς υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τελικά, όπου έχετε επιβάλει τη λογική έχουν έρθει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα ξεμπλοκάρει πολλές καταστάσεις στον ερωτικό και οικογενειακό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν έχετε καμία αντίρρηση να περιμένετε να απελευθερωθεί το συντροφικό σας ταίρι από το παρελθόν του, αλλά τουλάχιστον ζητήστε κάποια χρονικά όρια.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέσα στο επάγγελμά σας υπάρχουν πολλές ερωτικές ιστορίες που κινούνται πέριξ! Εσείς καλύτερα να είστε απόμακροι και διακριτικοί απ’ όλα αυτά που συντελούνται.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Προηγούμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός – Το Σάββατο στο ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo (video)
Επόμενο άρθροΤραγωδία στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο διαμέρισμά του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ