Κρήτη: Στο Δήμο Φαιστού ο Ταξίαρχος – Κακουργηματικές διώξεις σε 22 Πακιστανούς

Στη Μεσαρά πήγε ο Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης για την υπόθεση που αφορά στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στις 29 Αυγούστου στη Μεσαρά Ηρακλείου ανάμεσα σε ομάδα Πακιστανών και Ελλήνων με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο Ταξίαρχος σπεύδει στο Δήμο Φαιστού για συνομιλίες με εκπροσώπους φορέων αλλά και κατοίκους, λίγες ώρες μετά την τηλεφωνική συνομιλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη με τον Δήμαρχο Φαιστού

Ο Ταξίαρχος θα έχει επαφές τόσο με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, όσο και με κατοίκους της περιοχής, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση για να μην υπάρξει «κοινωνική έκρηξη», όπως πολλοί έχουν προειδοποιήσει τις τελευταίες ημέρες.

Το θέμα, όπως τονίζουν πηγές της αστυνομίας, δεν είναι μόνο κατασταλτικό, αλλά ιδιαίτερα σύνθετο και άπτεται πολλών παραμέτρων που θα πρέπει να συζητηθούν με σοβαρότητα και σύνεση.

Στο μεταξύ σωρεία διώξεων άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος των 22 Πακιστανών που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι και οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο.

Ειδικότερα τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Επίσης διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: Συμπλοκή, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: 34χρονος πέθανε σε τροχαίο – Εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο
Επόμενο άρθροΓρεβενά: Σοκ από απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σε παιδική χαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ