Ηράκλειο Κρήτης – 20.000 ευρώ κρυμμένα σε παλιόρουχα παραλίγο να καταλήξουν σε χωματερή!

Μια τρομερή περιπέτεια έζησε πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, μια οικογένεια σε οικισμό της Μεσαράς, στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης.

Η απόφασή τους να «κρύψουν» σε ασφαλές μέρος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, περίπου 25.000 ευρώ, παραλίγο… να τους στοιχίσει πολύ ακριβά!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περίπου 25.000 ευρώ -που ήταν σε δεσμίδες- είχαν «καταχωνιαστεί» μέσα σε κάποια παλιά ρούχα στο πατρικό σπίτι της οικογένειας.

Τα μέλη της οικογένειας πίστευαν ότι τα ταλαιπωρημένα και παλιά ρούχα αποτελούν μία «έξυπνη» κρυψώνα και ένα ασφαλές μέρος για το μεγάλο τους χρηματικό ποσό.

Θεωρούσαν ότι κανένας κλέφτης δεν θα σκεφτόταν να ψάξει εκεί.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη γιαγιά έκανε «γενική» καθαριότητα στο σπίτι και πέταξε στα σκουπίδια ό,τι θεωρούσε άχρηστο!

Καθώς δεν γνώριζε για το μικρό «θησαυρό», πέταξε στον κάδο και τα παλιόρουχα με τα χρήματα!

Την ατυχία συμπλήρωσε το απορριμματοφόρο, το οποίο πέρασε σχεδόν αμέσως και περισυνέλλεξε οτιδήποτε βρισκόταν στον κάδο!

Μόλις η οικογένεια αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα της οδεύουν προς τη χωματερή, ξεκίνησε «αγώνα δρόμου»!

Ζήτησε τη βοήθεια των αρμόδιων του Δήμου, έβαλε μηχανήματα και «χέρια» να ψάχνουν και τελικά, έπειτα από ώρες αναζήτησης, εντοπίστηκαν τα «χρυσά» παλιόρουχα!

Φυσικά, πάνω στα σκουπίδια στήθηκε χορός!

Μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια, υποπτευόμαστε ότι η επόμενη κρυψώνα θα εξεταστεί πολύ σοβαρά!

Προηγούμενο άρθροΠέτσας για κορονοϊό: Στα 22,1 εκατ. τα κρούσματα παγκοσμίως, 1,9 εκατ. στην Ευρώπη, 7.684 στην Ελλάδα (πίνακες]
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Έκλεισε η συμφωνία Κομισιόν-AstraZeneca για παράδοση 400 εκατ. δόσεων του εμβολίου από το τέλος Δεκεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ