Βαγγέλης Μαρινάκης : «Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

Πολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον θρύλο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, που έφυγε σε ηλικία 85 ετών, στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει το δικό του μέσω των Social Media, μιλώντας για τη σχέση του με τον Σάββα, κάνοντας λόγο για έναν μεγάλο Ολυμπιακό και εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Με τον Σάββα είχα μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης εντός και εκτός γηπέδων. Ένας άνθρωπος που επί δεκαετίες προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στην ομάδα μας. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

O Σάββας Θεοδωρίδης, υπήρξε από τις πλέον εμβληματικές του φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είχε συνδέσει το όνομά του με τους Πειραιώτες, όντας μέχρι και σήμερα επίτιμος πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και άρχισε το ποδόσφαιρο από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων, πριν πάρει την ιστορική μετεγγραφή στον Ολυμπιακό το 1953.

Στους Πειραιώτες αγωνίστηκε για 9 ολόκληρα χρόνια και κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα, από το 1955 έως το 1959 και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας (12 συμμετοχές).

Ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του όμως, παρέμεινε βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού, έχοντας διοικητικό ρόλο στην ομάδα για πάνω από 20 χρόνια, υπηρετώντας τους ερυθρόλευκους τόσο επί Σωκράτη Κόκκαλη, όσο κι επί Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θεωρείται μία από τις πλέον εβληματικές φιγούρες στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, όντας πάντα στο πλευρό όλων των παικτών του συλλόγου.

Προηγούμενο άρθροΘρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού
Επόμενο άρθροΝορβηγία: Συνελήφθη ύποπτος για κατασκοπία υπέρ της Ρωσίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ