Η Mercedes-Benz ανακαλεί άμεσα 910 Ι.Χ. A-Class στην Ελλάδα. Δείτε την ανακοίνωση της εταιρίας

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας
Σε ανάκληση του του μοντέλου A-Class (ΚΣ 177) προχωράει η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλά ΜΟΝ. Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των Mercedes στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 910 οχήματα, παραγωγής του 2018 και 2019. Η Mercedes διαπίστωσε ότι, σε ορισμένα οχήματα ενδέχεται να μην έχει τοποθετηθεί σωστά ο εύκαμπτος σωλήνας αποστράγγισης υγροποίησης του συστήματος κλιματισμού.

Εξαιτίας αυτού θα μπορούσε να εισχωρήσει υγρασία στον εσωτερικό χώρο του οχήματος και να προκαλέσει δυσλειτουργίες σε διάφορα ηλεκτρικά εξαρτήματα. Υπάρχει περίπτωση, μεταξύ άλλων, να υποστεί ζημιά ο εγκέφαλος αερόσακων, να μην ξεκινά το όχημα, να ενεργοποιηθεί η λειτουργία έκτακτης ανάγκης του κινητήρα κατά την οδήγηση και να επηρεαστεί η λειτουργία της αντλία καυσίμου και του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού και ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει έλεγχος της τοποθέτησης του εύκαμπτου σωλήνα αποστράγγισης υγροποίησης του συστήματος κλιματισμού και, εάν χρειάζεται, επανατοποθέτηση αυτού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

Προηγούμενο άρθροΣοκάρει ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας: «Είμαστε με το ένα πόδι στο 2ο κύμα κορονοϊού»
Επόμενο άρθροΓερμανικά ΜΜΕ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την πιο επικίνδυνη σύγκρουση στην Ευρώπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ